Keystone logo
XU Exponential University of Applied Sciences M.Sc. Data Science
XU Exponential University of Applied Sciences

M.Sc. Data Science

4 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Jan 2025

EUR 6.300 / per semester *

Op de campus

* EU: € 780/maand | niet-EU: € 6.300/semester. Tot 40% beurs voor studenten die beginnen aan de intake van januari 2024 en die vóór 15.10.2023 bevestigen en betalen

Invoering

Een opleiding voor de analisten van de digitale toekomst

Onze Master in Data Science (in planning) is een opleiding voor alle vooruitstrevende denkers die de digitale precisielandingen van overmorgen plannen. Wil je weten hoe grote data science projecten worden opgezet en beheerd? Met welke dwarsdoorsnedegebieden en competenties moet rekening worden gehouden? En hoe kunnen deze worden gekoppeld om levensvatbare innovatiepotentieel te creëren voor industrie, technologie, onderzoek en ontwikkeling?

Vraag jij je af hoe je de risicofactor in toekomstvoorspellingen voor grootschalige innovatie- en productieprocessen kunt wegnemen? Benieuwd welke methoden en technieken je kunt gebruiken?

Wilt u weten welke cijfers, gegevens, feiten, interfaces en functies u nodig hebt om toegang te krijgen tot uw berekeningen? En hoe transformeer je ze in een strategische routekaart voor het succes van morgen?

Vraag je jezelf af hoe je een data science-team kunt bouwen? Welke competenties en profielen zijn nodig om een succesvol team te vormen? En hoe werkt leiderschap vandaag zelfs?

Onze masteropleiding Data Science geeft je niet alleen antwoord op je vragen, maar geeft je ook de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om de toekomst uit je voorspellingen te laten komen. Geïnteresseerd in het volgen van de Data Science Masters aan XU Exponential University? Wil je in de toekomst studeren?

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen