Keystone logo
XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

Invoering

Aan onze universiteit bieden we 4 verschillende bachelorprogramma's aan (Digital Business, Digital Marketing en sociale media, Coding and Software Engineering, Data Science), volledig in het Engels. Via ons Careers Team, Industry Networking Events, TedEx Talks, Industry Partnerships en Careers Day Events is het ons doel om talenten te ontwikkelen die kunnen worden geabsorbeerd in de digitaliserings- en technologie-industrie door middel van stages, fulltime banen en ondernemerschap. Met onze financieringspartner “Chancen EG” bieden wij financieringsmogelijkheden voor Duitsers en Europeanen.

Een nieuwe tijd heeft een nieuwe universiteit nodig

Als digitalisering en innovatieve technologieën onze samenleving veranderen, als de toekomst van werk afhangt van nieuwe digitale vaardigheden en als hele sectoren van de economie in rep en roer zijn – moet ons onderwijssysteem dan niet ook veranderen en antwoorden bieden?

Wij denken van wel

De XU Exponential University nabij Berlijn is de eerste universiteit van Duitsland die zich uitsluitend richt op digitalisering en technologie. Bij Studio Five in het pand van Studio Babelsberg in Potsdam hebben we een plek gecreëerd die zich specifiek richt op de training, promotie en netwerken van toekomstige helden* van digitale verandering. Onze universiteit in Potsdam is de perfecte plek voor jou!

XU Exponentiële Universiteit Potsdam

Studeer op een plek waar revolutionaire ideeën innovaties worden.

Elke innovatie is gebaseerd op een baanbrekend idee. Maar een idee is pas echt goed als het ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Dit is precies waar het bij onze universiteit in de buurt van Berlijn om draait: het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor de innovaties van morgen. Ideeën die wij samen met u in beweging willen zetten.

Leren door interactie

Frontaal lesgeven is achterhaald: we vertrouwen op interactieve ervaringen en flexibele leeromgevingen in kleine groepen – zelfs buiten de collegezaal. Studeren aan XU in Potsdam betekent praktisch projectwerk, experimenteren en prototypen.

Bouw relaties

Ons wereldwijde netwerk van experts ondersteunt u op weg naar succes: aan onze universiteit in de buurt van Berlijn krijgt u les van vooraanstaande praktijkmensen* uit het bedrijfsleven en start-ups, maar ook van de knapste koppen op het gebied van technologie, zakenleven en onderzoek.

Perspectieven creëren

Kennis is macht: bij XU in Potsdam doe je praktijkervaring op en krijg je toegang tot actuele marktkennis van experts – uit de eerste hand. U krijgt dus alles wat u nodig heeft voor uw digitale toekomst – en om uw revolutionaire ideeën werkelijkheid te laten worden.

Wij zijn officieel erkend

De XU Exponential University of Applied Sciences werd in 2018 officieel erkend door het Ministerie van Wetenschap, Onderzoek en Cultuur van de deelstaat Brandenburg. De accreditatie werd uitgevoerd door het Centraal Evaluatie- en Accreditatiebureau (ZEvA), dat de ontwikkeling van duurzame ontwikkeling bevestigde. en innovatieve studieprogramma’s aan de universiteit als onderdeel van het accreditatieproces.

Hoe u kunt profiteren van ons innovatieve, digitale lesaanbod

Of het nu gaat om communicatie, productie, handel of de arbeidswereld: de digitale transformatie heeft bijna overal plaatsgevonden. Alleen de universiteiten en hogescholen volgen deze ontwikkeling slechts aarzelend. Er is nog steeds weinig bewustzijn over digitale verandering, de noodzaak van een leven lang leren en digitale geletterdheid. Het gevolg van deze onwil om te veranderen en het gebrek aan technische middelen is een onderwijsaanbod dat niet meer actueel is.

Wij doen dingen anders.

Als universiteit voor digitalisering zien wij het als onze taak om onszelf steeds opnieuw uit te vinden. We bieden je niet alleen een stageplaats met een vast diploma, maar bereiden je ook zo goed mogelijk voor op de verschillende uitdagingen in de technologie, het bedrijfsleven en het onderzoek. Aan de XU Exponential University in de buurt van Berlijn krijg je toegang tot mondiale kennis en de kans om je opleiding voort te zetten – interactief en praktisch.

Locaties

  • Potsdam

    August-Bebel-Straße,26-53, 14482, Potsdam

  • Berlin

    Berlin, Duitsland

    Vragen