Keystone logo
XMandarin Chinese Language Centre

XMandarin Chinese Language Centre

XMandarin Chinese Language Centre

Invoering

Kijk om je heen. Net buiten het raam zijn de rode daken en wolkenkrabbers van Qingdao; in de verte omringt Mount Fu de buurt, gelegen in het internationale hart van de stad. Je bent in het 石 老人 klaslokaal (Old Stone Man, een beroemde landmark van Qingdao) bij XMandarin: schoon whiteboard, Chinese kalligrafie aan de muur en een tikkende klok. Het is tijd om Chinees te leren.

118468_cropped-b01f06a8-1b5c-42de-9e67-c6832e792f4b11.jpg

De twee belangrijkste dingen in elke taalklasse zijn de student en de leraar. Al onze leraren worden gekozen op basis van hun ervaring, professionaliteit en vaardigheid. We eisen van onze docenten dat ze standaard Putonghua (普通话, officiële Mandarijn Chinees) en Engels spreken, minstens een bachelor en 3000 uur onderwijservaring hebben. Zelfs in de beginnerslessen is minstens de helft van de klas in het Chinees, om studenten voor te bereiden op de zee van Chinezen die er zijn. Onze leraren zijn uitstekend omdat we weten dat je een geweldige leraar nodig hebt om het leren van Mandarijn zo gemakkelijk, leuk en soepel mogelijk te maken.

Team picture

Onze studenten komen uit meer dan 50 landen om in Qingdao Chinees te leven, spelen, werken en studeren. Onze school heeft een echt internationale gemeenschap van allerlei soorten lerenden: we hebben part-time taalcursussen, intensieve Chinese studiecursussen, HSK-testvoorbereidingscursussen, zakelijke Chinese lessen en zomercursussen. Diversiteit en flexibiliteit zijn onze sterke punten, met middelen om expatriates te helpen de Chinese sociale, zakelijke en politieke omgeving te begrijpen, evenals regels en gebruiken.

Students

Welkom bij Central International Plaza, een 29 verdiepingen tellend blauw gebouw in een wijk met wolkenkrabbers. Beneden 20 verdiepingen onder de klaslokalen, betreed het internationale stadscentrum van Qingdao. Binnen 5 minuten lopen, vindt u 2 winkelcentra, meerdere dans-en yogastudio's, bakkerijen, kapsalons, thee en koffie winkels, en ongeveer een dozijn westerse restaurants, niet te vergeten uitstekende Koreaanse en Japanse gerechten en natuurlijk Chinees eten. Binnen 15 minuten lopen, enkele van de meest populaire bars en clubs van Qingdao, de oceaan (en mooie Marina City), bioscopen en andere leuke aantrekkelijke plek om te genieten van uw evenning.

We hebben gemakkelijke toegang met de bus, taxi en zelfs beter de metro: D

Onze school is 20 jaar oud en door de jaren heen hebben we een uitstekende reputatie en een groot netwerk aan hulpmiddelen ontwikkeld, naast onze unieke flexibele curriculumontwikkeling. Onze studenten genieten van toegang tot frequente buitenschoolse evenementen zoals Chinese KTV (karaoke), knoedelende feestjes, schilderen, strandfeesten, barbecue, bergtochten, uitstapjes naar de oude stad ...

Locaties

  • Qingdao

    Floor 20th, Building A, Central international (zhonghuan) Plaza, No. 19 zhangzhou Er Lu, (Bank of China’s uptairs), , Qingdao

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen