Keystone logo
Xi'an Jiaotong-Liverpool University MSc Multimedia Telecommunications
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

MSc Multimedia Telecommunications

Suzhou, China

0 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Kunstmatige intelligentie (AI) speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven met veel traditionele banen die naar verwachting zullen worden vervangen door machines die werken met AI-technologie.

Dit programma stelt je in staat om leider te worden in dit dynamische, technologiegedreven tijdperk door je gespecialiseerde kennis te geven van AI-technologieën, waaronder deep learning, computervisie en beeld- en videoverwerking.

Met een focus op multimedia en draadloze communicatie, leer je over de technische kenmerken van een breed scala aan technologieën en systemen, waaronder 4G en 5G voor mobiel netwerken.

Het is technologisch uitdagend om multimediatoepassingen en -diensten efficiënt te leveren via opkomende en diverse draadloze netwerken. Dit programma is ontworpen om u te helpen deze uitdaging aan te gaan als ingenieur met een diep begrip van draadloze en multimediatechnologieën.

Waarom multimedia-telecommunicatie XJTLU bij XJTLU ?

 • Ontdek hoe opkomende netwerksystemen nieuwe toepassingen mogelijk maken, waaronder drievoudige diensten voor mobiele netwerken, digitale televisie, videostreaming, interactief gamen, navigatiediensten en nood- en gezondheidszorgtoepassingen;
 • Studeer op een campus van wereldklasse met uitstekende onderzoeksfaciliteiten en geavanceerde experimentele apparatuur;
 • Praktische ervaring opdoen door mogelijkheden om deel te nemen aan nationale of door de industrie gefinancierde projecten;
 • Verdien een diploma van de University of Liverpool dat wordt erkend door het Chinese ministerie van Onderwijs.

Kennis en vaardigheden

Tegen de tijd dat je afstudeert aan de MSc Multimedia Communications, heb je:

 • een geavanceerd begrip van geavanceerde technologieën, waardoor u een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt krijgt;
 • het vermogen om in complexe professionele omgevingen te werken en innovatieve oplossingen te vinden voor technische problemen.

woman, face, thoughts
geralt / pixabay
"Studenten zullen zowel geavanceerde kunstmatige intelligentie als telecommunicatietechnologieën leren, waardoor ze klaar zijn voor de industrie en die zeer aantrekkelijk zijn voor bedrijven op de technologiemarkt."Xiaobo JinProgrammadirecteur

modules

Verplichte modules

 • Diep leren in computervisie
 • Beeld- en videoverwerking
 • Datacommunicatie en communicatienetwerken
 • Geavanceerde patroonherkenning
 • Geavanceerde signaalverwerking
 • Mobiele communicatie
 • Multimedia-communicatie
 • Codering en cryptografie
 • MSc-proefschriftproject

Aanvullende leeractiviteiten

Het voltooien van aanvullende leeractiviteiten is vereist om je masterdiploma af te ronden. Normaal gesproken worden de vereiste ALA-uren gelijkmatig over elk semester verdeeld, wat neerkomt op 200 uur per semester. Voor deeltijdopleidingen is normaal gesproken 100 tot 150 uur per semester nodig.

"Het multimedia-telecommunicatie-engineeringprogramma heeft een uitstekend team van professoren en technici, goed uitgeruste laboratoria en hoogwaardige apparatuur. Met een goede mix van academische theorie en praktijktoepassingen beheersen studenten communicatietechniek en visuele engineering om ze voor te bereiden op de industrie. "Ce zoStudent, MSc Multimedia Telecommunicatie

Careers

Afgestudeerden van dit programma zijn goed voorbereid om een carrière na te streven op het gebied van beeld- en videocommunicatie, kunstmatige intelligentie en computervisie. Afgestudeerden gaan aan de slag in functies als multimedia systeemingenieur, kunstmatige intelligentieontwikkelaar, multimediasysteem- en informatietechnologie-adviseur, mobiele projectmanager, draadloze en mobiele communicatie-adviseur en in een reeks leidende posities in de multimedia- en communicatie-industrie.

vergoedingen

RMB 120.000 voor het volledige voltijdse programma van 18 maanden.

Het collegegeld vergoedt de kosten van je studie bij ons.

Alumnikorting

Ben je afgestudeerd aan XJTLU , de University of Liverpool of Xi'an Jiaotong University, dan ontvang je automatisch 20 procent korting op het collegegeld.

Beurzen

We bieden een gedeeltelijke instapbeurs van 30 of 50 procent van het totale collegegeld voor alle voltijdse masterprogramma's op basis van academische verdiensten. Uw blijk van interesse tijdens het aanvraagproces van het online programma en een aanvraagbrief voor een beurs zijn vereist om in aanmerking te komen voor een XJTLU .

Toelatingseisen

Undergraduate Achtergrond

Bachelordiploma in een relevant vakgebied, zoals telecommunicatie-engineering, elektronische wetenschappen en technologie, elektrotechniek, informatica en technologie

Engelse taalvereisten

IELTS 6.0 (5.0 in alle vaardigheden) of TOEFL 80 of gelijkwaardig

Minimale toegangseisen

De minimale toelatingseisen voor alle masteropleidingen:

China

 • 211 Project; Top 100 van de Shanghai-ranglijst van 2020 -75 procent of hoger (gewogen gemiddelde cijfer)
 • Niet-211-project; Niet-Top 100 van Shanghai 2020-ranglijst-80-85 procent of hoger (gewogen gemiddelde cijfer), afhankelijk van uw niet-gegradueerde instelling

Opmerking: de Shanghai-ranglijst van de beste Chinese universiteiten wordt jaarlijks bijgewerkt href = "https://www.shanghairanking.cn/rankings/bcur/202010

UK

 • Onderscheidingen van de hogere tweede klasse (2: 1) of gelijkwaardig

Noord Amerika

 • 3.0 Cumulatieve GPA (van 4) of
 • 3.2 Cumulatieve GPA in de laatste twee jaar van je undergraduate-programma.

Engelse Taalvereisten

Als Engels niet uw moedertaal is of als u niet in het Engels op universitair niveau heeft gestudeerd, moet u uw niveau van Engelse taalvaardigheid aantonen. Normaal gesproken moet u beschikken over een geschikte IELTS-, TOEFL-, PTE- of gelijkwaardige score (tests die niet eerder zijn voltooid dan 1 januari 2019) zoals vermeld op elke programmapagina.

U komt in aanmerking voor vrijstelling van de Engelse taaleis als een van de volgende zaken op u van toepassing is:

 • U heeft de nationaliteit van een land dat overwegend Engels spreekt: Antigua en Barbuda; Australië; Bahamas; Barbados; Belize; Canada; Dominica; Grenada; Guyana; Jamaica; Nieuw-Zeeland; St Kitts en Nevis; St Lucia; St Vincent en de Grenadines; Trinidad en Tobago; VS; UK.
 • Je hebt een diploma behaald / afgerond in een land dat overwegend Engels spreekt (Chinese joint venture-programma's zijn niet inbegrepen). Je diploma wordt niet eerder verleend dan op 1 januari 2019
 • Je hebt een diploma behaald / afgerond dat is onderwezen en beoordeeld in het Engels (Chinese joint venture-programma's zijn niet inbegrepen), en je diploma zal niet eerder dan 1 januari 2019 worden verleend met een Engelse taalvaardigheidsbrief van de instelling. De Engelse taalvaardigheidsbrief moet: worden getypt en afgedrukt op briefpapier van de instelling; voorzien zijn van het zegel / de handtekening van de uitvaardigende autoriteit; geef aan dat uw diploma volledig in het Engels is gegeven en beoordeeld
 • Je hebt een diploma behaald / afgerond aan een van de onderstaande universiteiten. Je diploma wordt niet eerder dan 1 januari 2019 verleend: Xi'an Jiaotong-Liverpool University ; Universiteit van Nottingham Ningbo China; New York University Shanghai; Wenzhou-Kean Universiteit; Duke Kunshan University; De Chinese Universiteit van Hong Kong, Shenzhen; Beijing Normal University-HongKong Baptist University United International College (ook bekend als UIC); Guangdong Technion-Israel Institute of Technology.

Als u de Engelse taalvereisten met 0,5 - 1,0 van een algemene IELTS-band mist, maar voldoet aan de taalvereisten voor de Pre-sessional English (PSE) -cursus (inclusief minimum componentscores of equivalenten), kunt u worden toegelaten tot de PSE-cursus onder voorbehoud van Goedkeuring van de programmadirecteur. Na succesvolle inschrijving voor de PSE-cursus, kun je XJTLU master wijzigen in 'Onvoorwaardelijk' voor Engels niveau.

Houders van voorwaardelijke aanbiedingen

Houd er rekening mee dat de wachtwoordtest alleen beschikbaar is voor studenten die een voorwaardelijk aanbod hebben gekregen om aan XJTLU te studeren. De universiteit biedt in principe één wachtwoordtestmogelijkheid voor elke houder van een voorwaardelijke aanbieding.

Houd er rekening mee dat het schema van de wachtwoordtest binnenkort beschikbaar zal zijn.

Bovendien moeten studenten die zijn toegelaten tot een masterprogramma door de Pre-sessional English (PSE) -cursus te volgen, Engelse taalmodules voltooien die op de programmaspecificatie worden vermeld, met een voldoende / onvoldoende-basis als onderdeel van hun aanvullende leeractiviteitenplan tijdens hun studie bij XJTLU .

XJTLU streeft ernaar om erkende internationale normen over te nemen en na te leven bij het bieden van gelijke kansen en eerlijkheid bij het toelatingsproces en de besluitvorming. We beoordelen elke aanvraag op zijn individuele merites en in vergelijking met andere applicaties. We kunnen niet garanderen dat we een bod doen aan alle kandidaten die hebben voldaan aan of naar verwachting zullen voldoen aan de minimale toelatingseisen.

Hoe toe te passen

Aanvragen moeten worden ingediend via ons online aanvraagsysteem:

 1. Klik / tik op de link toepassen
 2. Maak een account aan of log in op uw bestaande account
 3. Voltooi uw aanvraag

Zodra uw aanvraagaccount met succes is aangemaakt, voert u alle vereiste informatie in het aanvraagformulier zorgvuldig in en zorgt u ervoor dat de informatie die u verstrekt correct, volledig en actueel is. Upload de vereiste documenten naar de overeenkomstige velden.

U kunt op elk moment inloggen om uw aanvraagformulier in te zien.

Voor meer informatie over hoe u zich met succes kunt aanmelden om te studeren aan XJTLU , gaat u naar de pagina hoe u zich aanmeldt .

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MS Telecommunicatiesystemen en -netwerken
  • New York, Verenigde Staten
 • M.Sc. Telecommunicatie
  • Warsaw, Polen
 • MSc Electronics-systemen voor ingebedde en communicerende toepassingen (ESECA)
  • Toulouse, Frankrijk