Keystone logo
Wenzhou University

Wenzhou University

Wenzhou University

Invoering

Wenzhou Universiteit (WZU) is een dynamische en uitgebreide regionale universiteit opgroeien met de hervorming en openstelling momentum van China. Het gelederen top 10% tussen alle instellingen voor hoger onderwijs in China en behoort 10e in de provincie Zhejiang. De universiteit werd opgericht in 1933 met de schenking van de heer Huang Suchu, een gerenommeerd industrieel in Wenzhou. Zes andere scholen werden samengevoegd in zijn geschiedenis naar het heden Wenzhou Universiteit, die een rijke culturele sfeer en fijne educatieve traditie presenteert vormen. De universiteit is een van de eerste partij van de staat erkende Chinese Taal en Cultuur Onderwijs Base; wordt door de aangewezen Chinese ministerie van Onderwijs (MOE) Chinese regering Scholarship studenten te aanvaarden; Het is ook bevoegd om overzeese Chinese studenten en studenten uit Hong Kong, Macau en Taiwan te accepteren. Afgezien van de Chinese regering Scholarship, kunnen internationale kandidaten ook gelden voor Confucius Institute Scholarship, Zhejiang provinciale regering Scholarship, en Wenzhou University Scholarship voor internationale studenten.

Uitgebreide University

Zijn academische programma's te dekken 9 discipline gebieden, waaronder literatuur, wetenschap, techniek, recht, onderwijs, economie, geschiedenis, management en kunst. Het biedt 45 postgraduate programma's en 55 undergraduate programma's. Het heeft bijna 30.000 studenten, 1.000 promovendi, 300 internationale studenten, en rond 13.000 deeltijdstudenten jaarlijks voor voortgezet onderwijs.

Open Universiteit

Wenzhou Universiteit actief implementeert de strategie van educatieve internationalisering en wordt krachtig betrokken bij verschillende internationale uitwisseling en samenwerking. Met ingang van december 2014 heeft de universiteit uitwisseling en samenwerking relaties met meer dan 60 universiteiten en onderzoeksinstituten uit ongeveer 20 landen en regio's zoals de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nederland, Japan en Korea gevestigd. Momenteel hebben we de China-VS coöperatief gerund scholen van Wenzhou Kean University, de China-Denemarken gezamenlijke undergraduate programma in International Sales en Marketing Management, het Chinese vasteland en Taiwan cross-zeestraat samenwerking undergraduate programma Electronic Information Engineering, is een Confucius Instituut met Burapha University, Thailand en China-Thailand 3 + 1 dubbele bachelor graden programma in de Chinese taal en literatuur met Burapha University (3 jaar in Thailand en het 4e jaar in China).

Superior Locatie

Wenzhou is een moderne stad aan de kust bij voorkeur gelegen in de buurt van de Oost-Chinese Zee en halverwege de Chinese vasteland kustlijn. De mid-subtropisch moessonklimaat van Wenzhou is met vier verschillende seizoenen, gematigde temperaturen en een aangename weer gekenmerkt. Het is gunstig verbonden met andere steden in China, met slechts 1 uur naar Shanghai, 2 uur naar Beijing, Guangzhou of Hong Kong door de lucht. De belangrijkste campussen bevinden zich in Wenzhou's Chashan University Town dat is omgeven door groene bergen en pittoreske uitzicht op het water. De universiteit is slechts een half uur afstand van zowel het treinstation en de luchthaven. De snel toenemende uitvoer en energieke particuliere economie brengen Wenzhou Universiteit grote kansen om samen te werken met instellingen en bedrijven in binnen- en buitenland.

Naar buiten gerichte programma's

De universiteit heeft altijd veel belang gehecht aan internationale studenten onderwijs en alle 55 bacheloropleidingen en 45 postgraduate programma's staan ​​open voor internationale studenten. Gezien de beperkte Chinese taal vermogen van sommige internationale kandidaten, WZU speciaal biedt internationale studenten 4 Engels onderwezen bachelor opleidingen Werktuigbouwkunde, Chemie, Chemische Technologie, Internationale Economie en Handel; 1 "Eerste Chinese, dan specialiteit" 2 + 2-modus bacheloropleiding in de internationale handel (China-georiënteerd); en 1 Engels onderwezen masteropleiding in de chemie. Die speciale programma's zijn grote kansen voor internationale studenten om speciale kennis te leren en in de tussentijd tot een beter begrip van de Chinese taal, cultuur, geschiedenis en de ontwikkeling ervan te krijgen.

Over College of Chemistry and Materials Engineering

College van chemie en Technische Materiaalwetenschappen (CCME) bij Wenzhou Universiteit (WZU) werd in 1958 opgericht. CCME heeft nu 110 fulltime leden, waaronder 26 hoogleraren en 35 UHD. De meeste van onze faculteit leden hebben overzeese studie en onderzoek ervaringen. Het college biedt 4 undergraduate programma's (Chemie, Toegepaste Scheikunde, Materials Science and Engineering, Chemical Engineering) en een masteropleiding (Chemie).

Het College heeft aanzienlijke vooruitgang in zowel onderwijs als onderzoek bereikt. In de afgelopen 5 jaar heeft het college verworven meer dan RMB 100 miljoen in het fonds, met inbegrip van 64 nationaal niveau projecten, zoals National Outstanding Jeugd Fondsen project, National Science and Technology Ondersteuning project, MOST "863" -project, en NSFC projecten. We hebben ook verworven RMB 140 waard state of the art instrumenten zoals SEM, NMR (500 MHz), HPLC-MS, GC-MS, XRD, etc. Onze faculteit leden hebben een groot aantal kwalitatief hoogwaardige wetenschappelijke publicaties, waaronder stukken te zien zijn in de natuur, Adv gepubliceerd. Mater., JACS, Angew. Chem. Int. Ed., AIChE. J., etc. CCME heeft 65-state geautoriseerde patenten ontvangen, en tal van provinciale en nationale prijzen in wetenschap en technologie. Volgens essentiële wetenschap indicator uitgebracht in november 2013, CCME is binnen de top 1% universiteiten en instituten wereldwijd. Volgens Natuur Index China tafels uitgebracht in december 2014 WZU gelederen 81e in de top 200 Chinese instellingen voor hoger onderwijs voor hoge kwaliteit van wetenschap (besteld door gewogen fractionele telling, WFC, voor 2013). Meer dan 40 procent van onze afgestudeerden hebben hun studie voortgezet hoger niveau graden.

Locaties

  • Wenzhou

    Level 13, Building A3 No.9 Chegongzhuang Avenue,, , Wenzhou

    Vragen