Keystone logo
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Invoering

De Weense Universiteit voor Economie en Bedrijfskunde

 • De WU Executive Academy behoort tot de Vienna University of Economics and Business (WU), een van de toonaangevende businessuniversiteiten in Europa met meer dan 100 jaar ervaring en een uitstekende reputatie op het gebied van executive education.
 • Als universiteit zijn we onafhankelijk, bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en zetten we ons in voor wetenschappelijke integriteit.
 • De Financial Times Executive MBA Ranking en verschillende andere rankings rangschikken ons consequent tot de beste universiteiten van Europa.
 • Bovendien zijn we drievoudig geaccrediteerd. Minder dan 1% van de business schools in de wereld heeft kwaliteitsniveaus die worden erkend door de drie grootste accreditatieorganisaties voor business schools: AMBA (Association of MBA's) , AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en EQUIS (European Quality Improvement System) door de Europese Stichting van Beheer.

Om de huidige prestaties van de WU Executive Academy te zien, ga naar: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

Wenen - in het hart van Europa

De combinatie van hoge kwaliteit van leven, rijke geschiedenis, cultuur en natuur in Wenen is uniek.

Bovendien ligt Wenen in een van 's werelds meest leefbare steden, gemakkelijk te bereiken en een belangrijk knooppunt voor internationale organisaties en bedrijven.

Internationale diversiteit in faculteiten en studenten

In onze programma's brengen we samen

 • gerenommeerde professoren van topuniversiteiten over de hele wereld
 • topmanagers en experts van toonaangevende bedrijven

om u te voorzien van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en praktische kennis die toepasbaar is in uw werk.

Tijdens je MBA bouw je een uiterst waardevol netwerk op met je klasgenoten, die afkomstig zijn uit verschillende nationaliteiten, industrieën en functies. Daarnaast krijg je toegang tot de krachtige WU Executive Club bestaande uit 4.500 studenten en alumni uit 85 landen.

Bovendien zullen onze residenties je in staat stellen om culturele barrières te overwinnen en zakelijke praktijken in verschillende landen te ervaren.

Bij de WU Executive Academy willen we je de knowhow geven om te slagen in combinatie met verantwoord leiderschap.

Onze MBA's zijn parttime en bieden u zakelijke benodigdheden en een gekozen expertise in een gekozen functie of branche.

Je breidt je expertise uit tijdens het doen van een MBA. Een MBA gaat echter verder dan theorie. Het is een geweldige reis. Je verbreedt je horizon door ideeën uit te wisselen en ontwikkelt je als individu wanneer je:

 • boost in zelfvertrouwen
 • professionele en persoonlijke groei
 • verbeter je leiderschapsvaardigheden
 • krijg hands-on weten hoe toepasbaar in uw werk
 • andere afdelingen en industrieën beter begrijpen

Statistieken

Aangezien onze aantallen regelmatig veranderen, raden we je aan om even een kijkje te nemen op onze website: https://executiveacademy.at/en


  Campusfuncties

  Onze moderne campus in het hart van Europa is

  • gelegen nabij het stadscentrum in een van 's werelds meest leefbare steden
  • gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer
  • direct gelegen aan een van de grootste parken van Wenen
  • huis voor 25.000 studenten en 1.500 docenten
  • bestaande uit zes individuele gebouwencomplexen, ontworpen door internationaal gerenommeerde architecten

  In deze stimulerende architecturale omgeving vind je ideale omstandigheden om te leren, te onderzoeken en te werken. Op Campus WU profiteer je van state-of-the-art technologie en infrastructuur (restaurants, winkels) die speciaal is ontworpen voor executive education.

   toelatingen

   Beurzen en financiering

   Ranglijsten

   De Financial Times Executive MBA Ranking en diverse andere rankings rangschikken ons consequent tot de beste universiteiten van Europa .

   Bovendien zijn we drievoudig geaccrediteerd. Minder dan 1% van de business schools in de wereld heeft kwaliteitsniveaus die worden erkend door de drie grootste accreditatieorganisaties voor business schools: AMBA (Association of MBA's) , AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en EQUIS (European Quality Improvement System) door de Europese Stichting van Beheer.

   Om de huidige prestaties van de WU Executive Academy te zien, gaat u naar: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

   Accreditaties

   Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

   Getuigenissen van studenten

   Locaties

   • Vienna

    Welthandelsplatz 1, Building EA, 1020, Vienna

    • Bucharest

     Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca Courtyard Bucharest Floreasca Boulevard Dimitrie Pompeiu 2 A, 020337, Bucharest

     Vragen