Keystone logo
WSB University in Gdansk

WSB University in Gdansk

WSB University in Gdansk

Invoering

WSB University in Gdansk geeft om zijn studenten. Een goede infrastructuur heeft een positieve invloed op het studiecomfort. We hebben moderne leerlabs voor u voorbereid met hoogwaardige apparatuur en software en ruimte voor leren en ontspannen. Bovendien zijn de gebouwen mindervalidenvriendelijk. Het is puur plezier om op zo'n plek te studeren.

Praktisch staat bij ons voorop

WSB University in Gdansk is een school die voornamelijk praktijklessen geeft. Dit is een van onze onderscheidende kenmerken. Als enige in de regio bieden we lessen in een duaal systeem, wat betekent dat ongeveer 50% van de vakken in een bepaald specialisme bij deeltijdstudies betrekking hebben op lessen die worden gegeven op het terrein van onze zakenpartner. Hierdoor doen onze studenten zowel praktische kennis als vaardigheden op die ze in de toekomst kunnen gebruiken in hun professionele loopbaan. Lessen worden gegeven door docenten-praktijkmensen waar theorie wordt geconfronteerd met praktijkcases. Ook kunnen studenten antwoord krijgen op boeiende vragen die gaan over praktische aspecten van het beroep dat ze studeren.

WSB helpt ook bij het initiëren van een professionele carrière. Elk jaar biedt het Carrièrebureau meer dan 1000 beroepspraktijk-, stage- en werkaanbiedingen aan in bedrijven met uiteenlopende activiteitenprofielen. Hierdoor kunnen de studenten de tijdens hun studie opgedane kennis praktisch benutten en wat bijverdienen.

Afdeling Internationale Betrekkingen

De afdeling Internationale Betrekkingen van WSB University in Gdansk is zeer actief, niet alleen in de dagelijkse werving van buitenlandse studenten, maar ook in het helpen van hen bij het aanpassingsproces op school. De afdeling organiseert taalcursussen voor buitenlanders, aanpassingsdagen, culturele workshops en helpt bij het vinden van woonruimte.

Aangezien er verschillende staatsburgers op de afdeling werken, waaronder Nepalezen, Oekraïners en Polen, zijn we in staat onze buitenlandse studenten te begrijpen en hen de diensten aan te bieden die ze nodig hebben.

Studeer voor minder en vraag onze UE-cofinancieringsstudie aan!

Locaties

  • Gdańsk

    aleja Grunwaldzka 238a,, 80-266, Gdańsk

Vragen