Keystone logo
Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Invoering

De Business School bij WPI: voor ingenieurs, wetenschappers en changemakers

De WPI Business School is een STEM-gerichte school die de werelden van zaken en technologie overbrugt om adaptieve leiders te ontwikkelen die de wereld beïnvloeden. Wij zijn de business school voor ingenieurs, wetenschappers en changemakers.

WPI: een wereldwijde onderwijsleider

WPI is opgericht in 1865 om de nieuwste wetenschappelijke en technische kennis te creëren en over te brengen op manieren die het meest gunstig zijn voor de samenleving. Vandaag de dag houdt WPI vast aan zijn oorspronkelijke missie om een opleiding te bieden die theorie en praktijk in evenwicht houdt. Onder onze alumni bevinden zich de uitvinders van technologieën zoals raketten op vloeibare brandstof, roestvrij staal en Siri.

Het curriculum van de universiteit bevat een flexibel, rigoureus programma dat projectmatig en wereldwijd betrokken is, gericht op kwaliteitservaring en een positieve impact voor de gemeenschappen waarmee het samenwerkt. WPI-faculteitsleden werken met studenten aan interdisciplinair onderzoek naar oplossingen voor belangrijke en maatschappelijk relevante problemen, zowel op de campus als in meer dan 50 projectcentra in Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, Azië-Pacific en Europa.

De missie van WPI

WPI transformeert levens, zet kennis om in actie om wereldwijde uitdagingen het hoofd te bieden en zorgt voor een revolutie in STEM door onderscheidend en inclusief onderwijs, projecten en onderzoek.

Onze waarden

Respect: we behandelen anderen te allen tijde met waardigheid. We omarmen expertise, inclusief die verdiend door zowel opleiding als ervaring. Als wereldburgers respecteren we onze natuurlijke omgeving en erkennen we de verantwoordelijkheid die we allemaal hebben om duurzame beheerspraktijken voor onze planeet te ontwikkelen en te verspreiden. We zijn toegewijd aan het bouwen van een werkplek en een campus waar iedereen kan bijdragen, waar alle stemmen worden gewaardeerd en waar we met zorg en professionaliteit omgaan en communiceren.

Gemeenschap: We werken vanuit een collectieve visie en doel om barrières te slechten voor het bevorderen van onze missie. We omarmen kansen om samen te werken over disciplines, achtergronden en organisaties heen om betere oplossingen te bedenken voor wereldwijde en lokale uitdagingen. We betrekken verschillende perspectieven om de universiteit naar grotere hoogten te brengen. We omarmen een echte geest van partnerschap om onze gedeelde missie te bevorderen, en zoeken actief naar partners op onze campus en daarbuiten terwijl we ons inzetten om onze impact te vergroten.

Inclusie: We zoeken een campus waar iedereen het gevoel heeft erbij te horen en waar iedereen kan gedijen. We respecteren de verschillen en de complexe identiteiten van elk lid van onze gemeenschap. We zijn moedig in onze inspanningen om de systemische belemmeringen voor succes voor minderheidsgroepen te verminderen. We promoten en ondersteunen diversiteit terwijl we actief werken aan het bevorderen van gelijkheid op onze campus en daarbuiten.

Innovatie: we verbinden ons ertoe waarde te creëren in alles wat we doen. We gaan uitdagingen aan met de creativiteit en veerkracht om veranderingen door te voeren waar dat nodig is. We fungeren als katalysatoren om de wereld beter te maken. We omarmen en vieren leren voor iedereen. We handelen ethisch en erkennen hoe innovatie verschillende populaties beïnvloedt door leeromgevingen te creëren die een grote diversiteit aan ervaringen, perspectieven en identiteiten weerspiegelen.

Prestatie: We zijn opzettelijk in het creëren van geweldige ervaringen en resultaten voor alle studenten, terwijl we het belang van balans en welzijn omarmen. We zijn resultaatgericht en zetten ons in voor het creëren van positieve sociale verandering door ons werk. We pakken de grote problemen van de wereld aan met innovatieve oplossingen die vanuit verschillende perspectieven zijn geboren. We erkennen en vieren successen en leren met trots van mislukkingen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Worcester

    Institute Road,100, 01609, Worcester

    Vragen