Keystone logo
Wongu University

Wongu University

Wongu University

Invoering

DE ZIN VAN WONGU

WonguStatue

Wongu (圓球) betekent letterlijk een "ronde bal." Het vertegenwoordigt alle elementen die bestaan ​​in de natuur en stelt de harmonie die in hen en tussen alle mensen bestaat. Bij uitbreiding verwijst naar de oorsprong van het leven en de zaden van oosterse geneeskunde. Zoals geldt voor alle dingen die op één met de natuur, houdt reis van een genezer het bereiken van evenwicht en harmonie in het leven van patiënten en de genezer. In combinatie met de betekenis van Wongu, de Universiteit van de logo van de drie cirkels vertegenwoordigen de traditionele Sam Taegeuk (drie Taiji), een Koreaanse symbool dat de hemel, de mens en de aarde. Het logo is bedoeld om te presenteren hoe de drie bewegen en samen te werken in harmonie.

Wongu101

Locatie en omgeving

In Historic Nevada

In 1973, Nevada werd de eerste staat in de Verenigde Staten om licenties te verlenen aan beoefenaars van oosterse geneeskunde. Onder Californië en 20 andere landen met de scholen van de oosterse geneeskunde, Nevada onderscheidt zich als een van slechts drie staten erkennen artsen in oosterse geneeskunde, dwz OMDs als onderscheiden van een licentie acupuncturisten. Wongu, gevestigd in deze historische staat, zal ontstaan ​​als een leider in de vooruitgang van de traditionele oosterse geneeskunde.

Las Vegas als de Hub van de Wereld

Las Vegas is een plaats van de wereldwijde aantrekkingskracht, het hosten van een verscheidenheid aan internationale verdragen, waaronder wereldklasse tentoonstellingen en congressen voor medische professionals op jaarbasis. Het voorziet in een groot aantal hotel en congrescentrum keuzes voor de bijeenkomst van vooraanstaande artsen en onderzoekers met handige afstand tot de luchthaven. Las Vegas bezoekers en bewoners, samen met de Wongu universitaire gemeenschap, wederzijds kunnen profiteren van de mogelijkheden die voortvloeien uit dergelijke wereldwijde vergaderingen en de uitwisseling van bredere kennis. Gemakkelijke toegang tot dergelijke overvloedige middelen kwalificeert deze stad als een van de beste locatie voor een school van de oosterse geneeskunde.

Wongu's Faciliteiten

Wongu University heeft meer dan 12.000 vierkante. voeten in twee aangrenzende gebouwen aan de behoeften van zowel didactische en klinisch onderwijs voldoen. De twee gebouwen huisvesten ruime klaslokalen, administratieve kantoren, een bibliotheek, studenten en docenten een lounge, een keuken en Wongu Health Center. Alle faciliteiten zijn gunstig gelegen op de 8620 en 8630 S. Eastern Ave, Las Vegas, Nevada, 89123; waardoor studenten en docenten van de 110 buslijn te reizen naar de campus. Daarnaast Wongu biedt ongeveer 65 parkeerplaatsen voor studenten, docenten en medewerkers.

Wongu Universiteit van structuren Oriental Medicine's zijn onlangs gerenoveerd; en in het bijzonder, Wongu Health Center, de enige leer gemeenschap OM kliniek in Nevada, heeft een prachtige meditatieruimte, een patiënt lounge, kruiden apotheek, administratieve en beoefenaar kantoren, een stagiair lounge en negen professionele behandelkamers. Klaslokalen zijn volledig uitgerust met didactisch materiaal, met inbegrip van white boards, grafieken, overhead projectors en schermen, anatomische modellen, en andere leermiddelen. Alle klaslokalen bevat bureaus, stoelen en tafels voor de behandeling demonstratie. De klas wordt gebruikt voor practica is uitgerust met 10 behandeltafels.

Locaties

  • Las Vegas

    Wongu University of Oriental Medicine 8620 S. Eastern Ave.,, 89123, Las Vegas

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen