Keystone logo
Wilmington University College of Business

Wilmington University College of Business

Wilmington University College of Business

Invoering

Visie

Het College of Business van Wilmington University biedt zeer gerespecteerde programma's die alle levenslange studenten de mogelijkheid bieden om zaken te doen door middel van een professionele faculteit, relevant curriculum en individuele studentenondersteuning.

Mission Integration Statement

Het College of Business van Wilmington University streeft naar uitmuntendheid in het lesgeven door zakelijke studenten een praktijkgerichte faculteit te bieden die zich richt op individuele begeleiding en ondersteuning met professionaliteit, respect en integriteit voor iedereen. Het curriculum is gebaseerd op basisprincipes en opkomende bedrijfspraktijken die het verband erkennen tussen de behoeften van de gemeenschap en educatieve instructie. Het College of Business blijft wendbaar en actueel door sterke banden te ontwikkelen en te onderhouden met zowel alumni als het bedrijfsleven. Na hun afstuderen zullen studenten met vertrouwen de kennis, vaardigheden en het vermogen hebben aangetoond om problemen op te lossen, een zinvolle bijdrage te leveren aan het personeel en zowel hun organisatie als de gemeenschap in het algemeen te dienen.

accreditatie

Het College of Business is een institutioneel lid van en volledig geaccrediteerd door de International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE).

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Wilmington Manor

    Wilmington Manor, Verenigde Staten

    Vragen