Keystone logo
William Penn University

William Penn University

William Penn University

Invoering

William Penn University biedt een educatieve ervaring die zich richt op leiderschap, technologie en de Quaker-principes van eenvoud, vredestichting, integriteit, gemeenschap en gelijkheid.

Deze doelen geven aan hoe de principes die in de Mission Statement worden vermeld, zullen worden nagestreefd en hoe de universiteit haar studenten een educatieve mogelijkheid zal bieden via de academische programma's en co-curriculaire afdelingen van de universiteit.

Bij William Penn University is onze missie niet alleen een reeks doelen die we hopen te bereiken. Het is wie we zijn in onze kern. Het is de overtuiging dat elk individu waarde heeft en toegang verdient tot kwaliteitsonderwijs. Dat het onze verschillen zijn die ons echt sterker maken. Onze Quaker-principes zijn de pijlers van echt leiderschap in de wereld van vandaag.

Wij geloven in eenvoud, vredestichting, integriteit, gemeenschap en gelijkheid. Wij geloven dat onderwijs voor iedereen is, omdat er waarde in iedereen zit. We geloven in het vieren van ons christelijk geloof en het onze kijk op de 21e-eeuwse wereld te laten kaderen, terwijl we ook mensen met andere spirituele overtuigingen verwelkomen. En wij geloven dat onderwijs veel beloningen in het leven met zich meebrengt en de verantwoordelijkheid om onze kennis te gebruiken ten dienste van anderen.

William Penn University is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission (HLC).

Locaties

  • Oskaloosa

    West Trueblood Avenue,201, 52577, Oskaloosa

    Vragen