Keystone logo
William Howard Taft University

William Howard Taft University

William Howard Taft University

Invoering

Het Taft University-systeem

Al decennia lang biedt de William Howard Taft University afstudeeropleidingen voor afstandsonderwijs aan studenten over de hele wereld. Momenteel biedt de universiteit nationaal geaccrediteerde programma's in het bedrijfsleven en het onderwijs aan. William Howard Taft University is een educatieve afdeling van The Taft University System, Inc.

Het Taft University-systeem biedt meer dan drie decennia hoogwaardige onafhankelijke studieprogramma's aan volwassen volwassenen en professionals. Toen we in 1976 onze eerste permanente educatieprogramma's aanboden aan gecertificeerde openbare accountants, zouden maar weinig mensen hebben verwacht dat de universiteit zou uitgroeien tot een van de meest gerespecteerde nationaal geaccrediteerde instellingen voor afstandsonderwijs in het land met innovatieve graduate degree-programma's.

In 1976 stond computerondersteund onderzoek nog in de kinderschoenen en was het internet slechts bekend bij enkele personen van het ministerie van Defensie. Door de enorme uitbreiding van internet hebben studenten nu toegang tot leermiddelen van hoge kwaliteit van vrijwel overal ter wereld.

Locaties

  • Lakewood

    South Wadsworth Boulevard,3333, 80227, Lakewood

    Vragen