Keystone logo
© Eva Dang
Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Invoering

Westminster Kingsway College is een van de grootste aanbieders van onderwijs in het centrum van Londen en beschikt over onderwijscentra in de hoofdstad die een breed scala aan cursussen aanbieden, waaronder Engelse taal, pathway to University-cursussen en undergraduate-cursussen.

Elk jaar verwelkomt Westminster Kingsway College internationale studenten van over de hele wereld . Onze kosmopolitische universiteitscommunity omvat meer dan 60 nationaliteiten die 54 verschillende talen spreken . We verwelkomen studenten van alle nationaliteiten die zich in het Verenigd Koninkrijk hebben gevestigd of speciaal naar Londen zijn gereisd om bij ons te studeren. Je kunt studeren naast studenten van over de hele wereld en je ervaring met ons zal enorm worden verrijkt door deze diversiteit. Het College biedt een breed scala aan cursussen met mogelijkheden om door te stromen naar de universiteit. We hebben een uitstekende reputatie binnen de horeca en onze opmerkelijke alumni omvatten de tv-kok Jamie Oliver.

59923_soho.jpg

Alle door Westminster Kingsway College aangeboden cursussen zijn ontworpen om u te helpen het meeste uit uw onderwijservaring te halen. We bieden een reeks cursussen aan voor internationale studenten die beroepsvaardigheden willen ontwikkelen of academische kwalificaties willen behalen.

Westminster Kingsway College is geaccrediteerd door de British Council voor het onderwijzen van Engels en is lid van English UK. Het Engelse lesgeven door het Westminster Kingsway College is ook erkend als een Centre of Excellence door EL Gazette, de krant voor Engels en internationaal onderwijs, gebaseerd op de recente inspectie van de Britse Raad.

Gespecialiseerde cursussen aan het Westminster Kingsway College zijn onder andere:

 • Internationale Engelse taalcursussen
 • International Hospitality Diplomas in Culinary
 • Beroepscursussen in de creatieve industrie
 • Undergraduate Degrees in Business en Culinary Arts

59924_ImagecopyrightWestminsterKingswayCollege13.jpg

Waarom studeren bij ons

Door te kiezen voor een studie aan Westminster Kingsway College, zet je een grote stap in de richting van een spannende en succesvolle toekomst, terwijl je studeert in een van de meest opwindende en levendige steden ter wereld. Reis naar Londen, Engeland en je kunt door dezelfde straten lopen als de koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen die je in de geschiedenisles hebt gestudeerd, in de krant hebt gelezen en op televisie hebt gezien. Van de London Eye, de National Gallery en Tower of London, of je nu geschiedenis of moderne kunst verkiest, je vindt het hier in deze opwindende stad. Je kunt rondwandelen in onze prachtige parken en tuinen, musea van wereldklasse en galerijen bezoeken en genieten van de cultuur, beeldende kunst en theater. U zult ook plaatsen in de buurt kunnen bezoeken, zoals de kustlijn van Brighton, de tuinen van Kent, de geboorteplaats van Shakespeare in Stratford-upon-Avon en de beroemde koninklijke residentie Windsor Castle. Het Westminster Kingsway College, gelegen in het hart van de stad, is vlakbij de belangrijkste vervoersknooppunten waardoor u naar onze Europese buren kunt reizen.

Waarom Westminster Kingsway College

Internationale studenten van Westminster Kingsway College hebben toegang tot een breed scala aan cursussen in een vriendelijke en professionele omgeving om u de beste leerervaring te bieden.

Het college biedt je:

 • Eersteklas lesgeven door docenten en trainers die in de door u gekozen branche hebben gewerkt en hun didactische vaardigheden hebben ontwikkeld om u te helpen bij het leren en het meeste te halen uit uw gekozen specialistische onderwerp
 • Docenten en ondersteuningsmedewerkers beschikbaar om u tijdens uw studies te ondersteunen
 • Vooruitgang op een groot aantal verschillende universiteiten, waaronder Russell Group Universities
 • Uitstekende resultaten voor studenten die zich inzetten voor hun studie en kosteneffectieve cursussen die u waar voor uw geld bieden
 • Eersteklas faciliteiten en middelen in al onze hogeschoolcentra met gratis internettoegang en lidmaatschap van onze leercentra. De leercentra zijn speciaal ontworpen voor sprekers van andere talen dan het Engels, zodat alle internationale studenten ten volle gebruik kunnen maken van de faciliteiten.
 • Uitstekende locatie dicht bij de trein- en metrostations in het centrum van Londen
 • Een internationaal team en een team voor studentenondersteuning die u tijdens uw studie hulp en advies bieden
 • Een kans om deel te nemen aan nationale competities en evenementen terwijl je studeert aan het Westminster Kingsway College
 • Een veilige en comfortabele leeromgeving om u te helpen elke gelegenheid te maximaliseren om uw persoonlijke doelstellingen te bereiken.

Ondersteuning voor internationale kantoren

De International Officer is het eerste aanspreekpunt voor internationale studenten die geïnteresseerd zijn in een aanvraag om te studeren aan het Westminster Kingsway College. We kunnen ook een breed scala aan extra ondersteuning bieden voor internationale studenten aan het Westminster Kingsway College om u te helpen met advies over cursusprogressie en financieel advies. We helpen internationale studenten ook bij het vinden van accommodatie, via gespecialiseerde accommodatie-aanbieders.

Visa

Westminster Kingsway College is een Tier 4-sponsor. Onze deskundige medewerkers helpen u bij het aanvragen van het Tier 4 Visa- en Short Term Study Visa-aanvraagproces.

Locaties

 • London

  Victoria Centre, Vincent Square, SW1P 2PD, London

Vragen