Keystone logo
Western University Faculty of Social Science

Western University Faculty of Social Science

Western University Faculty of Social Science

Invoering

Een van de grootste en meest diverse Faculteiten voor Sociale Wetenschappen in Canada, we hebben acht kernafdelingen - Antropologie, Economie, Aardrijkskunde, Geschiedenis, de DAN Afdeling Management & Organisatiewetenschappen, Politicologie, Psychologie en Sociologie - en de interdisciplinaire afdeling Gender , Seksualiteit en Vrouwenstudies (dat ook deel uitmaakt van Arts and Humanities). We bieden ook innovatieve academische programma's zoals American Studies, Applied Archaeology; Commerciële luchtvaart; Inheemse studies; Internationale betrekkingen, migratie en etnische betrekkingen; Openbaar bestuur, openbare geschiedenis. Vanaf april 2017 heeft de faculteit meer dan 235 fulltime faculteitsleden, 6.500 studenten en 660 afgestudeerde studenten. We hebben ook een alumninetwerk van meer dan 70.000 afgestudeerden die over de hele wereld wonen.

Als een indicatie van de kwaliteit van onze studenten, had het instroomcohort voor studenten van 2015-16 van Western het hoogste instroomgemiddelde van alle universiteiten in het land. Wat betreft onderzoeksinvloed en reputatie, behoort de faculteit consequent tot de top 100 van sociale wetenschappen faculteiten ter wereld door de Higher Education Evaluation and Accreditation Council, de QS Corporation en de Academic Rankings of World Universities. Onze professoren hebben ook tal van onderwijsprijzen ontvangen, waaronder verschillende prestigieuze 3M Teaching Awards. De combinatie van onze excellente onderzoek en hoogwaardige instructie is een belangrijke reden waarom studentenonderzoeken aantonen dat Western de 'beste studentenervaring biedt onder de onderzoeksintensieve universiteiten van Canada.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Ottawa

    University Private,120, K1N 6N5, Ottawa

    Vragen