Keystone logo
Western State Colorado University

Western State Colorado University

Western State Colorado University

Invoering

Wees een leider. Wees een bergbeklimmer.

Western Colorado University bevordert de weg naar een zinvolle toekomst door het potentieel van studenten te actualiseren in hun niet aflatende zoektocht naar uitmuntendheid en individualiteit.

Het verschil is het resultaat.

Bij Western krijgen onze studenten de professionele begeleiding en ondersteuning die nodig zijn om real-world vaardigheden te ontwikkelen die leiden tot succesvolle carrières. Onze zeer gepersonaliseerde programma's zijn gericht op het ontwikkelen van professionals die klaar zijn om aan de eisen van de moderne werkplek te voldoen.

Door onze onderscheidende combinatie van academische verdiensten, praktische onderzoeksmogelijkheden en een inclusieve studentenervaring, bieden we onderwijs dat beter aansluit op wat de markt vraagt.

Waar academische strengheid en ontzagwekkend avontuur samenkomen.

Western Colorado University, gelegen in het hart van de Rocky Mountains, biedt een enorm onderzoekslaboratorium in de buitenlucht met ongeëvenaarde mogelijkheden voor studenten om te leren en praktijkervaring op te doen. Ga met je professor op pad om lynxen op te sporen, neem deel aan een archeologische opgraving, sluit je aan bij het robotteam om je eigen machine te maken of verken de gloednieuwe labs in de Paul M. Rady School of Computer Science & Engineering. Kijk eens wat beter en je zult zien wat Western zo speciaal maakt.

Locaties

  • Gunnison

    Western Way,1, 81231, Gunnison

    Vragen