Keystone logo
West Virginia Wesleyan College

West Virginia Wesleyan College

West Virginia Wesleyan College

Invoering

West Virginia Wesleyan College daagt zijn studenten uit tot een levenslange toewijding om hun intellectuele, ethische, spirituele en leiderschapspotentieel te ontwikkelen en om normen voor uitmuntendheid vast te stellen en te handhaven.

West Virginia Wesleyan creëert een unieke leeromgeving die onze studenten in staat stelt de vaardigheden, waarden, relaties en het perspectief te ontwikkelen waarmee ze werk kunnen vinden, hun baan kunnen verbeteren en hun hele leven leiders kunnen zijn. Ze zijn goed voorbereid om succesvolle en gerespecteerde burgers te zijn van een snel veranderende wereld.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Buckhannon

    College Avenue,59, 26201, Buckhannon

    Vragen