Keystone logo
Welch College

Welch College

Welch College

Invoering

OVER Welch College is eigendom van en wordt geëxploiteerd door de Nationale Vereniging van Vrije Wil Baptisten en wordt bestuurd door een raad van toezicht gekozen door deze vereniging. Het college onderschrijft de overtuigingen en praktijken uiteengezet in de Free Will Baptist Verhandeling.

De Nationale Vereniging van Vrije Wil Baptisten richtte het college als Free Will Baptist Bible College in 1942. De Board of Education van de National Association koos Nashville als een ideale locatie voor het nieuwe college, centraal gelegen tussen de belangrijkste centra van de confessionele bevolking in het zuidoosten, Southwest, en Midwest.

De Board of Education geselecteerde Georgia inheemse Linton C. Johnson als het college eerste president, een functie die hij gedurende 34 jaar. Het ministerie van Dr. Johnson en zijn vrouw Ruth was van bijzondere invloed op het vormgeven van het karakter van de universiteit, de sponsoring denominatie, en zijn theologische uitdrukking in de twintigste eeuw. Onder zijn leiding, het college verplaatst van een jonge Bijbelschool om een ​​uitgebreide, erkende Bijbelschool met tal van nieuwe gebouwen en opleidingen.

Het college kocht een gebouw op Richland Avenue in de historische wijk Richland-West End, die later bekend werd als Davidson Hall. Acht studenten verzamelden zich daar in 1942, bestaande uit de oorspronkelijke studenten. De originele docenten en personeel nummer vier, met inbegrip van dergelijke grootheden als Laura Belle Barnard, JR Davidson, en Henry Melvin. Oorspronkelijk was het een twee jaar instelling, het college nog een derde jaar van de studie in 1949 en een vierde jaar in 1950, en bekroond graden zijn eerste bachelor tot vijf senioren in 1951.

In 2012 veranderde het college zijn naam in Welch College aan de ontwikkeling betekenen in een meer omvattend christelijke universiteit. Het college is vernoemd naar John L Welch en zijn vrouw Mary. Welch was de leidende figuur in het samenbrengen van oosterse en westerse vrije wil baptisten aan de Nationale Vereniging van Vrije Wil baptisten te vestigen in 1935, die diende als de eerste moderator en secretaris van het onderwijs van deze vereniging.

Naast Dr LC Johnson, heeft Welch College geleid door vier presidenten: LR Ennis (1944-1947), Dr. Charles A. Thigpen (1979-1990), Dr. C. Thomas Malone (1990-2002), en Dr. J. Matthew Pinson (2002-heden). Vandaag het college inschrijft ongeveer 315 studenten per jaar uit ongeveer 22 landen en verschillende internationale landen.

Campus leven Community - We zijn beter samen Dit is een spannende tijd om bij Welch College, waar het onderwijs bestaat uit meer dan cursussen en handboeken. Hoewel de meeste studenten familie achter toen hier komen zal hebben verlaten, zal de hechte gemeenschap van het college hen in staat stellen om zich thuis voelen. Docenten en personeel is vriendelijk en toegankelijk, en tal van studentenorganisaties, waaronder diverse ministerie groepen, verenigingen, intramurale activiteiten, dramatische en muzikale groepen, en meer bieden studenten veel mogelijkheden om betekenisvolle relaties die hun hele leven zal duren ontwikkelen.

Op de Campus Activiteiten Block Party Block Party is een college familie picknick die plaatsvindt op de vrijdag van de tweede volle week van elk semester. De picknick wordt gevolgd door een campus club parade, games en entertainment.

Rush Night Rush Night gebeurt de vrijdag van de derde volle week van elk semester. Vier mannen clubs (Apha Chi Omega Society, John Bunyan Society, Pi Gamma Chi Society, en de William Jennings Bryan Society), clubs vier vrouwen (Christina Rossetti Society, Elizabeth Barrett Browning Society, Louisa Mae Alcott Society, en de Charlotte Bronte Society) en de Commuter Raad hebben deelgenomen sinds het begin van het semester voor de leden. De avond is gevuld met video komedies gemaakt door de clubs die het maken van een laatste poging om nieuwe studenten te overtuigen om hun organisatie aan te sluiten. Het evenement eindigt in de sportschool als nieuwe studenten halverwege de rechter worden gebracht en krijgen twee minuten om "rush" om hun gekozen club. Iedere student wordt naar verwachting een van de clubs waarop zij lid zal zijn, terwijl ze bij te wonen Welch College mee. Deze clubs helpen geven elke persoon een gevoel van sociale plaats, het doel en verbondenheid met onze campus.

Welch Film Festival Welch Film Festival is een jaarlijks terugkerend evenement dat in 2008 werd gestart als een middel van het stimuleren van de ontwikkeling en waardering van videografie als kunstvorm en de bediening tool. Het festival staat open voor inzendingen uit groepen kerk jeugd, alumni en leden van de familie Welch College. Awards worden uitgereikt voor Beste Film, Best Performance, Best in de technische waarde, en andere categorieën naar keuze van de jury. Klik op de naam festival hierboven voor meer details.

Junior / Senior Banquet Elk jaar wordt de jeugdklasse organiseert een formeel banket en entertainment aan de Senior klasse eren. Er is een toeslag bij te wonen.

Vrijwilligerswerk Blood Drives Twee of drie keer per jaar onze faculteit, personeel en studenten deel te nemen aan on-campus bloed drives. Het Rode Kruis stuurt een mobiel team on-site voor deze gebeurtenissen. Welch College heeft de reputatie in Nashville als een van de hoogste per hoofd van de bevolking geven universiteitscampussen.

Super Bowl van Caring Elk jaar, voorafgaand aan de Super Bowl, onze campus clubs strijden om te zien wie de meeste blikken voedsel kan verzamelen. In samenwerking met de Super Bowl van Caring organisatie, worden ze vervolgens gedoneerd aan Second Harvest worden gedistribueerd aan behoeftige families in onze gemeenschap.

project van de pompoen Project Pumpkin vindt plaats 31 oktober van elk jaar, tenzij de dag is een zondag. Als een outreach aan de gemeenschap, de student lichaam bevindt zich een mini-kermis als een festival alternatief voor kinderen die misschien wel willen wonen. Campus clubs zijn de cabines. Honderden plaatselijke kerk jongeren en kinderen uit de buurt en volwassenen doorgaans bij te wonen.

Spirituele Formation Gebedsdagen Een uniek kenmerk van Welch College is een administratie, docenten, medewerkers en studenten dat terzijde stelt andere activiteiten op een dag elk semester om te bidden. Terwijl we onze harten tot God meer dan één keer per semester, hebben we genieten van de Dag van Gebed als een tijd om zich te concentreren op de zegeningen van de Heer en vraag om Zijn interventie in ons leven.

Tot ziens op de Pole Tot ziens op de Pole (SYATP) is een jaarlijkse bijeenkomst van de christelijke studenten van alle leeftijden op een vlaggenmast in de voorkant van hun lokale school voor het gebed, scripture-reading en hymne-zingende tijdens de vroege ochtend voordat de school begint. Dit evenement vindt elke vierde woensdag van de maand september.

student Revivals Doorgaans zal de studentenraad evenementen zoals studenten onder leiding van revival diensten, periodes van gebed en vasten, of concerten van het gebed van plan om elkaar te dringen in de richting van een grotere toewijding aan Gods leiding en gehoorzaamheid aan Zijn Woord.

leiderschapsontwikkeling Leiderschap training Resident assistenten, leden van Raad van de Student, student mentoren en SpirituaLife leiders komen een week vroeg om semester vallen voor een periode van intensieve training. Ze hebben ook een kans voor de hands-on toepassing van deze dienend leider vaardigheden als ze nieuwe studenten te helpen tijdens Freshman Orientation, de week voor college begint. Brush-up trainingen dan verder het hele jaar door.

Tennessee Intercollegiate State Legislature (TISL) Welch College steunt de Tennessee Intercollegiate State Legislature (TISL) door het sturen van afgevaardigden van de studentenraad hun jaarlijkse deliberatieve sessies op de wetgevende verdieping van de hoofdstad. Onze vertegenwoordiger won de "Best Senator" award in de herfst van 2011.

Online Leren Verdien je diploma van overal Bent u niet in staat om serieus te overwegen verhuizen voor studies als Welch College campus student? Geen probleem! Welch College kan komen naar de plaats waar je bent, zolang je een goede internetverbinding.

Dit is een perfect programma voor volwassenen die vinden zichzelf al de zorg voor het gezin, de kerk, baan of carrière. Ze kunnen werken aan steeds effectiever kerk of bedrijf werknemers, zonder dat ze hun huidige taken te onderbreken.

Als u dezelfde inzet voor trouw, kwaliteit en service in alle dingen hebben, dan moeten we praten! Ons programma is geaccrediteerd, hetzelfde als de campus programma. Trouw aan het Woord van God in alle dingen, in alle cursussen, onder alle studenten en alle faculteit. Dat is Welch College, op de campus of online.

Locaties

  • Nashville

    3606 West End Avenue Nashville, Tennessee 37205, 37205, Nashville

    Vragen