Keystone logo
Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Invoering

Over

Opleiden naar internationaal leiderschap in wetenschappelijk onderzoek en ontdekking

De Feinberg Graduate School (FGS) omvat de geest van onderzoek en ontdekking. Sinds de oprichting in 1958 als academische tak van het Weizmann Institute of Science, verantwoordelijk voor alle studenten en postdoctorale zaken, heeft de Feinberg Graduate School zijn reputatie gevestigd als een multidisciplinair centrum waar studenten ernaar streven om het hoogste niveau van kennis en begrip te bereiken, onder de begeleiding van creatieve en originele onderzoekers in de natuurwetenschappen en wiskunde.

Op de Feinberg Graduate School kun je een deel worden van de prestigieuze geschiedenis van het bereiken van het Weizmann Instituut, dat een band heeft met Nobelprijswinnaars en Turing Award-laureaten. Als student van de Feinberg Graduate School, word je betrokken bij het wetenschappelijk onderzoek dat wordt uitgevoerd aan het instituut en besteed je je tijd aan zowel onderzoek als studie, met behulp van geavanceerde, geavanceerde hulpmiddelen en apparatuur en direct aan het werk met onderzoeksgroepen in de voorhoede van hun vakgebied internationaal. De Feinberg Graduate School biedt beurzen voor alle studenten en brengt geen collegegeld in rekening, zodat u zich kunt veroorloven om volledig te worden ondergedompeld in uw studies. Alle lessen aan de Feinberg Graduate School worden in het Engels gegeven.

Missie

Het doel van de Graduate School is de geavanceerde opleiding van nieuwe generaties van creatieve en originele onderzoekers in de natuurwetenschappen en wiskunde ─ met andere woorden, de opleiding van toekomstige wetenschappelijke leiders. Alle studenten aan de Feinberg Graduate School zijn rechtstreeks betrokken bij het onderzoek dat wordt uitgevoerd aan het Instituut.

Studie tracks en studiegebieden

De Feinberg Graduate School biedt de volgende studietrajecten:

 • Reguliere MSc Track
 • Niet-scriptie MSc Track in Science Teaching
 • Direct PhD-traject
 • Regelmatig promotietraject
 • PhD-tracks voor MD's
 • Onderwijs certificering programma

De belangrijkste onderzoeksgebieden en onderzoeken zijn: Exacte Wetenschappen | Chemische wetenschappen | Life Sciences | Wiskunde en informatica Wetenschapsonderwijs.

accreditatie

De Feinberg Graduate School is geaccrediteerd door de Council for Higher Education in Israël.

Taal

De officiële voertaal van de Feinberg Graduate School is Engels. Hierdoor kunnen internationale studenten profiteren van hun programma's.

Non-discriminatiebeleid

De enige criteria voor toelating tot de Feinberg Graduate School zijn academische excellentie en integriteit. De Feinberg Graduate School geeft studenten van welk ras, kleur, religie, geslacht en etnische afkomst dan ook toegang tot alle programma's, privileges en activiteiten die algemeen worden toegekend aan of beschikbaar worden gesteld aan studenten op de school.

fellowships

Alle studenten aan de Feinberg Graduate School ontvangen beurzen, zodat ze hun tijd kunnen besteden aan onderzoek en studie. Zie Fellowships and Aid voor meer informatie.

onderwijs

Alle studenten aan de Feinberg Graduate School zijn vrijgesteld van het betalen van collegegeld.

Hoe aan te vragen

Een stapsgewijze handleiding voor het indienen van een MSc-toepassing

De volgende secties zullen u helpen bij het aanvraagproces voor het MSc-programma van de Feinberg Graduate School, met gedetailleerde informatie over het voorbereiden en indienen van uw aanvraag en het begrijpen van welk proces plaatsvindt nadat u alle benodigde documentatie hebt ingediend. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het registratieproces.

Minimale academische vereisten

Om in aanmerking te komen voor het MSc-programma, moet je een BSc-diploma hebben van een geaccrediteerde lokale of buitenlandse instelling voor hoger onderwijs of een ander certificaat dat door de Board of Studies in jouw vakgebied als gelijkwaardig wordt beschouwd, met een GPA van 85 (of het equivalent daarvan).

Internationale studenten

MSc-kandidaten van niet-Israëlische universiteiten of instellingen voor hoger onderwijs zijn verplicht om externe evaluaties af te leggen, waaronder:

 • GREs: zowel algemene tests als tests in het onderwerp dat u wilt bestuderen. De FGS-code voor GREs is 3398 en scores moeten rechtstreeks vanuit het GRE-testcentrum worden verzonden.
 • TOEFL of IELTS: alleen voor kandidaten wiens moedertaal geen Engels is. Let op: als u wordt gevraagd om een ​​instelling aan te geven als een scorereserver, is het TOEFL-codenummer van het Weizmann Institute of Science C087.

Het zwaaien van de noodzaak om GRE- en / of TOEFL-scores te verstrekken, wordt bepaald door de relevante Board of Studies.

Deadline voor aanmelding

Registratie van online applicaties moet voltooid zijn tussen 1 oktober en 31 maart.

Late aanvragen in Math

In bepaalde programma's (bijv. Neuroscience MSc / PhD geïntegreerd programma), worden aanvragen van internationale studenten die vóór 31 december zijn ontvangen in januari behandeld en begin februari worden er interviews gehouden. Definitieve beslissingen worden uiterlijk 28 februari gegeven.

Admissions Procedures

Sluit je aan bij een baanbrekend MSc-programma dat topstudenten van over de hele wereld aantrekt

Als student aan het MSc-programma van de Feinberg Graduate School wordt je blootgesteld aan zowel de beste wetenschap als de beste opleiding. Studenten aan de Feinberg Graduate School zijn betrokken bij het onderzoek van het Instituut en werken rechtstreeks samen met onderzoeksgroepen die internationaal toonaangevend zijn op hun gebied. De Feinberg Graduate School brengt geen collegegeld in rekening en biedt alle MSc-studenten volledige beurzen waarmee ze hun tijd volledig kunnen besteden aan wetenschappelijk onderzoek en studeren.

De acceptatie van het MSc-programma aan de Feinberg Graduate School omvat een toelatingsprocedure die gewoonlijk vier tot twaalf weken in beslag neemt. De lessen op de FGS worden in het Engels gegeven. De school, met mensen van alle achtergronden en overtuigingen, is trots op haar diverse studentenlichaam.

MSc Fellowships

Maandelijkse beurzen voor masterstudenten

Voltijd MSc-studenten aan de Feinberg Graduate School hebben recht op een maandelijkse beurs voor 24 maanden. Als je de fellowship ontvangt, wordt er van je verwacht dat je al je tijd besteedt aan studies en wetenschappelijk onderzoek.

Soorten beurzen

Er zijn verschillende soorten / niveaus van MSc-beurzen op het Weizmann Institute of Science (WIS):

Reguliere MSc-fellowship

Tijdens hun MSc-studies hebben alle studenten recht op een fellowship voor een bedrag van NIS 5.930.

Incentive fellowship

NIS 6.523 per maand (110% van de reguliere fellowship)

De aanmoedigingssupplement wordt toegekend aan ontvangers van concurrerende externe beurzen met een maandelijkse waarde in NIS die lager is dan het niveau van de incentivefellowship.

Externe (concurrerende) beurzen (die worden betaald via de WIS)

Zoals gedefinieerd door de externe stichting, tot een limiet van NIS 10.000 per maand.

principes

De volgende principes regelen het fellowship-systeem op de WIS:

vervanging

Externe beurzen (concurrerend en niet-competitief), vervangen het reguliere WIS-fellowship of financieren een deel ervan. Met andere woorden, ze komen in de plaats van het reguliere MSc-fellowship en worden niet in aanvulling daarop toegekend.

External vs WIS fellowship

WIS-beurzen en externe beurzen worden mogelijk niet gelijktijdig toegekend. Als het niveau van een externe fellowship hoger is dan dat van de reguliere WIS-fellowship, heeft de student het recht om het saldo te behouden (met inachtneming van de bovengenoemde limiet). Als het niveau van de externe fellowship lager is dan dat van de reguliere WIS-fellowship, krijgt de student nog steeds het verschil - tot 110% van de reguliere WIS-beurs.

Beëindiging van Fellowship-betaling

 • Wanneer je je studie voltooit, stopt de fellowship onmiddellijk. Je kunt de fellowship voor maximaal twee academische jaren ontvangen.
 • Als je begint te werken en een salaris verdient, stoppen je fellowship-betalingen. In dergelijke gevallen moet u uw facultaire coördinator op de Feinberg Graduate School op de hoogte stellen.
 • Als u goedkeuring krijgt om de indiening van uw proefschrift uit te stellen, zal de decaan van de Feinberg Graduate School bepalen of u gedurende de aanvullende periode, of slechts voor een deel ervan, financiële steun kunt blijven ontvangen. Deze beslissing wordt op individuele basis genomen. Als de Dean de verlenging van uw financiële ondersteuning goedkeurt, kunt u de financiering blijven ontvangen voor een extra periode van maximaal drie maanden.
 • Evenzo, als u met zwangerschapsverlof, militaire reserve of een langdurige ziekte bent, heeft u mogelijk ook recht op uitgebreide ondersteuning voor een extra periode van maximaal drie maanden (in totaal maximaal 27 maanden).

Locaties

 • Rehovot

  Feinberg Graduate School David Lopatie Hall of Graduate Studies Weizmann Institute of Science P.O. Box 26 Rehovot 7610001 ISRAEL, , Rehovot

  Vragen