Keystone logo
© Eva Dang
Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Invoering

Of dit je eerste stap is naar een kwalificatie of het is onderdeel van je verlangen naar levenslang leren, we hebben veel verschillende cursussen en buitenschoolse activiteiten om je te bieden.

Als een van de grootste hogescholen voor hoger en hoger onderwijs in het VK, met unieke colleges in twee provincies, willen we leerervaringen bieden die leiden tot de ontwikkeling van bredere vaardigheden en verbeterde bestemmingen voor al onze studenten.

Onze recente Ofsted-inspectie benadrukt ons succes en onze sterke focus zowel op studenten als op het voldoen aan de behoeften van de industrie. We zijn ook een van de slechts vijf hogescholen in het Verenigd Koninkrijk die door de Privy Council Foundation Degree Awarding Powers worden toegekend - wat betekent dat onze academische kwaliteit en normen voor hoger onderwijs gelijk zijn aan die van elke universiteit.

We geloven dat het niet alleen gaat om de essentiële kwalificaties en kennis die je nodig hebt om vooruit te komen, maar om de essentiële overdraagbare vaardigheden om je te helpen bij je volgende stappen, wat ze ook mogen zijn.

WCG helpt je een ondernemersmentaliteit te ontwikkelen door ondernemende en innovatieve vaardigheden en gedragingen bij te houden, die je zullen helpen om succesvol te worden in een wereld die voortdurend in competitie is.

We bieden al het bovenstaande in een ondersteunende, vriendelijke, hoogwaardige en technologisch gestuurde omgeving. Onze succespercentages voor studenten en resultaten op A-niveau liggen op een nooit eerder gezien hoogtepunt, met onze studenten die een brede waaier van loopbanen met wereldwijd erkende merken doorlopen en veel studenten hebben ook hun eigen bedrijven en ondernemingsprojecten opgezet.

Locaties

  • Royal Leamington Spa

    Warwick New Road, CV32 5JE, Royal Leamington Spa

    Opleidingen

    Vragen