Keystone logo
Warsaw College of Promotion

Warsaw College of Promotion

Warsaw College of Promotion

Invoering

Warsaw College of Promotion

Promotie, Media

De universiteit wil hooggekwalificeerde specialisten opleiden, goede theoretische kennis en geavanceerde, professionele vaardigheden aanbieden die overeenkomen met de verwachtingen van de arbeidsmarkt. We creëren mobiele en flexibele professionals, geschikt voor nieuwe arbeidsmogelijkheden. Ons educatieve doel kan het beste worden beschreven aan de hand van het Latijnse motto "Consilio Manuque" (met voorzichtigheid en behendigheid).

Het onderwijs aan onze universiteit is gebaseerd op originele programma's en studieplannen die zijn ontworpen voor individuele specialisaties. De 16-jarige ervaring in onderwijs, grondig onderzoek en een flexibele houding ten opzichte van veranderingen stellen ons in staat een scala aan kennis en vaardigheden te elimineren die mogelijk niet relevant zijn voor de toekomstige arbeidsmarkt en het onderwijsproces op maat maken voor de behoeften van elk individu student.

117311_pexels-photo-669615.jpeg

Vormen van studies

Het onderwijs aan onze universiteit neemt de vorm aan van lezingen, lessen, seminars, taalcursussen en workshops. Vormen van cursussen zijn aangepast aan bepaalde vakken en de vaardigheden die worden aangeleerd. Studenten kunnen ook regelmatig overleg met docenten bijwonen. Een modern onderwijsprogramma dat is toegespitst op praktische vaardigheden, kan niet worden geïmplementeerd zonder de nodige faciliteiten, waaronder computer-apps die de student eenmaal moet gebruiken.

Onderwijzend personeel

Tutorials aan de universiteit worden uitgevoerd door meer dan 100 docenten, waaronder de meerderheid van professoren en artsen. De medewerkers van de universiteit zijn specialisten die actief betrokken zijn bij hun vakgebied en zijn daarom verantwoordelijk voor het implementeren van professionele training.

Kwaliteitsevaluatie

Hoge kwaliteit van het onderwijs is de universiteit is onze primaire zorg. In 2016 is de universiteit positief geaccrediteerd door de Poolse Accreditatiecommissie en de accreditatie is geldig tot 2023.

Een goede tijd hebben

Studenten bij Promotie, Media

Locaties

 • Warsaw

  Al. Jerozolimskie str. 44, 00-024, Warsaw

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen