Keystone logo
Varna University of Management

Varna University of Management

Varna University of Management

Invoering

Varna University of Management ( VUM ) is een internationale business school in Europa, Bulgarije. Studenten uit meer dan 50 landen ontvangen een uitstekende opleiding in Business en Marketing, IT, Toerisme en Hospitality Management, Gastronomy and Culinary Arts.

VUM biedt bachelor- en masterprogramma's voor double degree, volledig in het Engels, in samenwerking met universiteiten in landen zoals het Verenigd Koninkrijk (Cardiff Met), Zwitserland (BHMS), Nederland (Stenden University). Studenten bestuderen het gesynchroniseerde curriculum als in de partnerende instellingen en moeten voldoen aan dezelfde hoge normen bij examens. Ze studeren af ​​met graden van zowel de partnerende universiteiten als VUM .

VUM onderhoudt uitstekende verbindingen met bedrijven en heeft een oud succes bij het plaatsen van zijn studenten met topwerkgevers in de VS, Australië, het VK, Duitsland, Spanje, Italië, om er maar een paar te noemen.

VUM in wereldwijde ranglijsten

  • VUM wereldwijd op de 1e plaats van 1600 HEI voor studentenmobiliteit, volgens de prestigieuze U-Multirank-rangen
  • VUM heeft 3 Palmes of Excellence - Excellent Business School met versterkende internationale invloed - gekregen van de Palme of Excellence-classificatie voor Oost-Europa.
  • De universiteit is 9e in Oost-Europa voor haar MBA-graad door Best-masters.com.
  • De universiteit staat op de 20e plaats in de wereld vanwege haar International Hospitality and Tourism Management (MSc) -diploma van Best-masters.com.
  • Het aantal publicaties van de faculteit en de studenten van de VUM heeft volgens de Social Science Research Network (SSRN) de ranglijst van universiteiten in de top 300 van de business schools wereldwijd verdiend .

Locaties

  • Varna

    13A Oborishte Street , , Varna

Vragen