Keystone logo
Voxel School Máster en Concept Art
Voxel School

Máster en Concept Art

Madrid, Spanje

10 Months

Spaans

Full time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Blended, Op de campus

Invoering

Ontwikkelt technische en artistieke capaciteiten op het eerste niveau om de artistieke conceptualisering van videogame-, film- en reclameprojecten in hun pre-productiefasen aan te pakken.

Bereik een zeer gespecialiseerde opleiding op het gebied van ontwerp, pre-productie van het visuele gedeelte en artistieke leiding van een digitaal gebaseerd creatief project.

Tijdens de masteropleiding verdiep je je dieper in de technieken van digitaal tekenen en schilderen met professionele bewerkings- en digitale beeldverwerkingssoftware, en leer je ook 3D-tools te implementeren die productieprocessen zullen vergemakkelijken.

De masteropleiding kent een projectworkshop waarin je de mogelijkheid hebt om een professioneel portfolio te ontwikkelen en deel uit te maken van een multidisciplinair collectief project van de school waarmee je zichtbaarheid kunt geven aan je werk in de industrie, beurzen, wedstrijden en evenementen kunt bijwonen. professionele festivals.

Je kunt je richten op een grote verscheidenheid aan sectoren, zoals videogames, animatiefilms, live-actionfilms, series, visuele communicatie en reclame.

Zijn het officiële titels?

In het geval van de masteropleidingen zijn dit hun eigen diploma's die tot doel hebben de student in contact te brengen met de industrie, zowel via docenten als via projecten bij bedrijven.

In het geval van de masterdiploma's van de Complutense Universiteit van Madrid zijn het permanente trainingsprogramma's die worden uitgereikt door de Complutense Universiteit van Madrid.

De Spaanse universiteit kent twee soorten masteropleidingen toe: universitair masterdiploma en masterdiploma voor permanente opleiding. Het eerste type is bedoeld voor studenten die toegang willen krijgen tot een doctoraat en vervolgens tot een carrière als docent aan de universiteit. Het tweede type, waaronder de Voxel School kwalificaties, is bedoeld als een beroepskwalificatie die de student verbindt met het industriële weefsel om daar een baan te vinden.

toelatingen

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen