Keystone logo
Voxel School

Voxel School

Voxel School

Invoering

Het Voxel School University Centre for Digital Arts is een toonaangevend particulier kapitaalcentrum in zijn omgeving. Het werd opgericht in 2016 en wordt beheerd door professionals uit de sectoren animatie, videogames, film, visuele effecten en nieuwe technologieën, die al meer dan tien jaar sterk verbonden zijn met universitair management en onderwijs.

Voxel School wil een nuttig instrument zijn voor de samenleving bij de ontwikkeling van nieuwe gebieden die verband houden met het gebied van digitale kunst, altijd afgestemd op de meest actuele werkrealiteit en inspelend op de digitale economie. Daartoe richt de school zich vooral op het aantrekken van het beste professionele talent voor het lesgeven en concentreert zij haar inspanningen op het bieden van een hoogwaardige ervaring aan haar studenten.

Het Universitair Centrum heeft belangrijke strategische allianties voor de verbinding tussen universiteit en bedrijfsleven. Onder hen valt de alliantie met Sony PlayStation Iberia op door het onderwijzen van universitaire studies op het nationale grondgebied, wat zorgt voor gezamenlijk werk voor de integratie van Voxel School studenten in de professionele videogameomgeving, omdat het het enige onderwijscentrum is dat internationaal is goedgekeurd PlayStation-partner.

Voxel School is een universitair centrum verbonden aan de Universiteit van Deusto en met een samenwerkingsovereenkomst met de Complutense Universiteit van Madrid en biedt officiële universitaire graden aan op het gebied van 3D en videogames, film en reclame en ontwerp en illustratie, evenals professionele masteropleidingen in dezelfde gebieden.

Locaties

  • Madrid

    Calle de los Vascos, 25, 28040, Madrid

Vragen