Keystone logo
Vytautas Magnus University Master of Sciences in biotechnologie en farmaceutische analyse
Vytautas Magnus University

Master of Sciences in biotechnologie en farmaceutische analyse

Kaunas, Litouwen

2 Years

Engels

Full time

01 May 2024

Request earliest startdate

EUR 5.157 / per year

Op de campus

Invoering

Het programma "Biotechnologie en farmaceutische analyse" onderscheidt zich door onderwerpen die verschillende biotechnologieën bestrijken en hun toepassing op verschillende gebieden (gentechnologie, fermentatie, voedseltechnologie, farmaceutica) en onderwerpen die verschillende analysemethoden omvatten en hun ontwikkeling, implementatie en toepassing op kwantitatieve en kwalitatieve analyse van farmaceutische stoffen. Het programma biedt vaardigheden die kenmerkend zijn voor het tweede onderwijsniveau - analyse, evaluatie, indienen van voorstellen, probleemoplossing, ontwikkeling van autonomie, enz. Het programma omvat meer analytische onderwerpen en na voltooiing van deze studies zou een specialist kunnen werken in een analyselaboratorium of analysegebied op elk onderzoeksgebied of in bedrijven, onderzoeksinstituten, centra die verband houden met het analysegebied, of zou kunnen doorgaan zijn studies in een doctoraatsprogramma. Na voltooiing van deze studies wordt een masterdiploma in de technologische wetenschappen uitgereikt.

De leerresultaten van het programma zijn gericht op het theoretische en de nadruk op praktisch leren, waarbij geavanceerde kennis op het gebied van biotechnologie en farmaceutische analyse wordt geïntegreerd, waardoor een basis wordt gelegd voor originele ideeën en de implementatie ervan; evenals het vermogen om kennis te integreren en beslissingen te formuleren rekening houdend met sociale en ethische aspecten.

Feedback van de docent en studenten

Biotechnologie en farmaceutische analyse“ legt de nadruk op praktisch onderzoekswerk, dat altijd wordt gevraagd door werkgevers, en biedt enorm brede mogelijkheden voor een drager, niet alleen in verschillende technologische industrieën en onderzoekslaboratoria, maar ook in de industrie en onderzoeksinstellingen analytische laboratoria op het gebied van levenswetenschappen en natuurwetenschappen.

Accademicus Audrius Maruška, hoofd van het programma

toelatingen

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Chat with students

Vragen