Keystone logo
Virginia Commonwealth University, School of Education Master of Education (M.Ed.) met een concentratie in counseling voor koppels en gezinnen
Virginia Commonwealth University, School of Education

Master of Education (M.Ed.) met een concentratie in counseling voor koppels en gezinnen

Richmond, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 8.025 / per semester *

Op de campus

* inwoner van Virginia in de staat, fulltime vergoeding (9-15 credits)

Invoering

De M.Ed. in Counselor Education met een concentratie in paren en gezinscounseling is een programma van 60 studiepunten dat is ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan als counselor in klinieken, gezondheidscentra, scholen en privépraktijken. Het programma richt zich op training om een reeks persoonlijke en professionele problemen aan te pakken waarmee individuen, koppels en gezinnen worden geconfronteerd door middel van een systemisch kader. De cursusvolgorde voldoet aan de opleidingseisen voor zowel de gediplomeerde professionele counselor als de gediplomeerde huwelijks- en gezinstherapeut, zoals vastgesteld door het State of Virginia Department of Health Professions.

De concentratie voor paren en gezinsbegeleiding voldoet aan de licentievereisten voor andere staten, maar bepaalde staten hebben andere vereisten. Het is de verantwoordelijkheid van de student om contact op te nemen met de licentieraad van de staat om de noodzakelijke vereisten te verifiëren om in aanmerking te komen voor licentiestatus en om te plannen om aan die vereisten te voldoen. Het programma vereist minimaal twee jaar studie om te voltooien.

De faculteit stelt alles in het werk om studenten te helpen bij het individualiseren van een afstudeerprogramma dat aansluit bij hun professionele behoeften en interesses. Individualisering vindt echter plaats in een omgeving van legitieme beperkingen rond institutionele, accreditatie- en licentievereisten. Faculteitsleden zien elk programma als meer dan alleen een verzameling cursussen, en studenten moeten al het programmawerk plannen met hun faculteitsadviseurs.

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen