Keystone logo
Vietnam National University System Ho Chi Minh City University of Science

Vietnam National University System Ho Chi Minh City University of Science

Vietnam National University System Ho Chi Minh City University of Science

Invoering

Welkom bij de University of Science, een van de zes gewaardeerde leden van het Vietnam National University System in Ho Chi Minh City. De geschiedenis van onze universiteit begon in 1941 met de oprichting van het Indochina College of Science, dat vervolgens in 1956 de Faculty University of Science in Saigon werd. Door samenwerking met de Faculteit der Letteren werd onze instelling in 1977 omgedoopt tot University Hochiminh City.

De General City University werd in 1996 opgesplitst in de Universiteit voor Natuurwetenschappen en de Universiteit voor Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen en werd toen de twee gemeenschappelijke leden van de Vietnam National University in Ho Chi Minh City.

Het Vietnam National University System Ho Chi Minh City - de University of Science erfde en streefde er voortdurend naar om een uitstekende instelling te worden voor onderwijs en wetenschappelijk onderzoek in basiswetenschappen en toegepaste technologieën in Vietnam. We hebben meer dan vijftienduizend niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten die 52 bacheloropleidingen en 32 masteropleidingen volgen. We bieden een uitstekende onderwijsonderzoeksomgeving om elke student een passie voor wetenschap en sociale verantwoordelijkheid bij te brengen.

Locaties

  • Ho Chi Minh City

    10.76313433430251, 106.68218242633345, , Ho Chi Minh City

    Vragen