Keystone logo
Victoria University of Wellington Master of Science door studie en scriptie - MSc
Victoria University of Wellington

Master of Science door studie en scriptie - MSc

Wellington, Nieuw-Zeeland

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

08 Jul 2024

NZD 10.994 / per year

Op de campus

Invoering

Bouw voort op je bachelordiploma met geavanceerde wetenschappelijke studie op masterniveau en word een leider in je vakgebied.

Krijg een diploma dat wereldwijd wordt erkend en bijdraagt ​​aan kennis op uw vakgebied. Een Master of Science (MSc) ontwikkelt uw technische, laboratorium- en academische schrijfvaardigheden om u voor te bereiden op een carrière in de wetenschap.

De MSc neemt je tussen twee en tweeënhalf jaar voltijdstudie of tot vier jaar parttime. In het eerste jaar van je MSc volg je verschillende cursussen met betrekking tot je vakgebied. Vervolgens voer je gedurende 12-15 maanden diepgaand gesurveilleerd onderzoek uit en schrijf je een scriptie. Tijdens je studie kun je ook publicaties schrijven voor collegiaal getoetste tijdschriften.

Om een ​​MSc te doen, heb je een bachelordiploma nodig op een geschikt vakgebied, met een gemiddelde score van B of hoger in je vakgebied. U kunt zich mogelijk ook kwalificeren voor toegang als u over de juiste werk- of andere ervaring beschikt.

Reeks masterprogramma's

Kies ervoor om deze masteropleiding of een van de specialistische bèta-masters te voltooien. De meeste specialistische programma's zijn 180 punten en vereisen geen proefschrift.

Als je al een BSc (Hons) hebt gedaan, kun je een aanvraag indienen om rechtstreeks naar de 120-punts MSc te gaan door middel van een scriptie.

Werkdruk

Als je voltijd studeert, kun je een groot deel van het jaar rekenen op een werkbelasting van 40-45 uur per week. Deeltijdstudenten die twee vakken per trimester volgen, moeten ongeveer 20-23 uur per week werken. Houd hier rekening mee als je werkt.

toelatingen

Over de school

Vragen