Keystone logo
Victoria University of Wellington Master of Arts - MA
Victoria University of Wellington

Master of Arts - MA

Wellington, Nieuw-Zeeland

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

NZD 9.212 / per course

Op de campus

Invoering

Bouw voort op je Honours-graad met geavanceerde studie en onderzoek op masterniveau en word een leider in je vakgebied.

Bestudeer je specialistische onderwerp in detail en maak van de gelegenheid gebruik om bij te dragen aan de kennis van de wereld op dat gebied. Verbeter je kritisch denken, communicatie en probleemoplossend vermogen en leer nieuwe ideeën te creëren en te beoordelen.

Je werkt samen met een aantal van de meest vooraanstaande academische medewerkers van Nieuw-Zeeland, voltooit een onderzoeksscriptie van maximaal 40.000 woorden en wordt een expert in je onderwerp met hoogontwikkelde onderzoeksvaardigheden.

Een Master of Arts geeft je carrièrevooruitzichten een boost en opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Word een leider in de geesteswetenschappen of sociale wetenschappen en help Nieuw-Zeeland een betere plek te maken.

Looptijd

Als je een MA by thesis doet, moet je deze normaal gesproken binnen 12 maanden afronden, of twee jaar als je in deeltijd studeert.

Werkdruk

Als je voltijd studeert, kun je een groot deel van het jaar rekenen op een werkbelasting van minimaal 30 uur per week. Als je niet zoveel uren kunt besteden, moet je je inschrijven als deeltijdstudent.

toelatingen

Over de school

Vragen