Keystone logo
Victoria University of Wellington Master in onderwijs en leren (primair) - MTchLrn(Primary)
Victoria University of Wellington

Master in onderwijs en leren (primair) - MTchLrn(Primary)

Wellington, Nieuw-Zeeland

9 Months

Engels

Full time

15 Nov 2024

17 Feb 2025

NZD 14.563 / per course

Op de campus

Invoering

Word leraar en maak het verschil. Bouw voort op je diploma met een beroepskwalificatie voor leraar basisonderwijs.

Doe de vaardigheden en kennis op die je nodig hebt om positieve, inclusieve leeromgevingen te creëren en word een zelfverzekerde en effectieve opvoeder. Je wordt een agent van verandering voor het onderwijs en welzijn van kinderen en jongeren.

Leren in de klas

De Master of Teaching and Learning (Primary) is een voltijdsprogramma van 10 maanden waarin je 35 weken voor de klas staat. Deze waardevolle ervaring zal je vaardigheden ontwikkelen en je in staat stellen te zien hoe theorie en praktijk met elkaar verbonden zijn in je ontwikkeling als leraar.

Je ervaring in de klas doe je voornamelijk op je gastschool, waar je 22 weken lang twee dagen per week samen met een mentor-docent voor de klas staat. In elk van deze weken heb je ook twee dagen les op de campus, waarin je je kennis bespreekt, bekritiseert en uitbreidt.

Daarnaast heb je 13 weken fulltime praktijkervaring, waarvan vier weken op een andere school. Je fulltime praktijkervaring op je gastschool omvat acht weken in de tweede helft van het jaar om je onderwijservaring te verbreden en te verdiepen.

De studie-ervaring

Je kunt verwachten dat je elke week 40 tot 50 uur aan je studie besteedt. De cursussen worden gegeven in drie trimesters, tussen februari en november. Er wordt gekozen voor een gemengde aanpak van het cursuswerk door middel van een mix van face-to-face en online activiteiten.

Alle studenten worden ondersteund door een professionele leergemeenschap (van 8-10 medestudenten) en een academische mentor.

Ondersteuning voor studenten

Victoria University of Wellington is een gastvrije plek en er zijn allerlei middelen en ondersteuning beschikbaar om je te helpen het beste uit je tijd hier te halen.

toelatingen

Over de school

Vragen