Keystone logo
Victoria University of Wellington Master in de toegepaste statistiek - MAppStat
Victoria University of Wellington

Master in de toegepaste statistiek - MAppStat

Wellington, Nieuw-Zeeland

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

08 Jul 2024

NZD 16.162 / per course

Op de campus

Invoering

Vervolg je bachelordiploma met postdoctorale studie en professionele training in statistische technieken.

Er is vraag naar statistici. De enorme verscheidenheid en hoeveelheid gegevens die tegenwoordig wordt gegenereerd, betekent dat er meer mensen nodig zijn die deze gegevens kunnen analyseren en er wijs uit kunnen worden.

Onze Master of Applied Statistics (MAppStat) is ontworpen om je te trainen in een reeks geavanceerde technieken en om je inzicht te geven in de verscheidenheid van het werk van professionele statistici en consultants. De master bestaat uit zowel cursuswerk als praktische training, waardoor je vaardigheden ontwikkelt op het gebied van onderzoek en consultancy. Deze vaardigheden pas je vervolgens toe tijdens een stage bij een relevant overheidsdepartement of bedrijf.

Ontwikkel je expertise op het gebied van onderzoek, analyse, communicatie met klanten en consultancy. Je krijgt een gereedschapskist met vaardigheden waarmee je levensechte problemen kunt oplossen. Afgestudeerden worden voorbereid op een carrière op veel verschillende soorten werkplekken.

Om je in te schrijven voor de MAppStat moet je een graad hebben in statistiek, wiskunde of een ander relevant vakgebied, met een gemiddeld cijfer van B+ of hoger.

Praktische ervaring

Je programma bestaat uit zowel cursussen aan de universiteit als praktijkstages. De MAppStat heeft een professionele focus en je voltooit een consultancyproject en een werkervaringspracticum. Dit geeft je een unieke ervaring in toegepaste statistiekprogramma's op internationaal niveau.

Werk samen met andere studenten in een adviserende rol met echte klanten zoals artsen of academici. Je leert hoe je met klanten over technische kwesties praat in een taal die zij begrijpen, en je geeft een mondelinge presentatie en schrijft een verslag.

Tijdens je practicum doe je waardevolle professionele werkervaring op bij een gastorganisatie zoals het Ministry of Business, Innovation and Employment, Statistics New Zealand en NIWA, of bij data science bedrijven zoals Dot Loves Data of Harmonic Analytics. Je wordt gekoppeld aan een omgeving die past bij jouw doelen.

Duur van één jaar

Voltooi je master in één jaar voltijd over drie trimesters (maart-juni, juli-oktober, november-februari), of in maximaal drie jaar deeltijd. Normaal gesproken starten studenten het programma in maart of juli.

Als je alleen het cursuswerk afrondt, kun je een Postgraduate Diploma in Science in Statistics krijgen.

Werkdruk

Als je voltijd studeert, kun je een groot deel van het jaar rekenen op een werkbelasting van 40-45 uur per week. Deeltijdstudenten die twee vakken per trimester volgen, moeten ongeveer 20-23 uur per week werken. Houd hier rekening mee als je werkt.

toelatingen

Over de school

Vragen