Keystone logo
Victoria University of Wellington Master in de Strategische Wetenschappen - MSS
Victoria University of Wellington

Master in de Strategische Wetenschappen - MSS

Wellington, Nieuw-Zeeland

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

08 Jul 2024

NZD 14.563 / per course

Op de campus

Invoering

Bouw aan een carrière met wereldwijd bereik. Ontwikkel diepgaande inzichten in 's werelds strategische en veiligheidskwesties met een internationaal erkend eenjarig diploma.

Internationale inzichten en kansen

Een diepgaand praktisch en theoretisch begrip ontwikkelen van de manieren waarop macht wordt uitgeoefend. Ontdek hoe conflicten worden beheerd en veiligheid wordt gehandhaafd over de hele wereld.

Je krijgt inzicht in de dringende geopolitieke kwesties van onze tijd, zoals de relatie tussen de VS en China, cyberveiligheid, de Zuid-Chinese Zee en strategische antwoorden op de problemen van terrorisme en burgerconflicten.

Verbeter je beleids-, analytische en onderzoeksvaardigheden en versnel je carrière met een wereldwijd verbonden programma in Strategische Studies.

Als je studeert aan de School voor Geschiedenis, Filosofie, Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen, kom je terecht in een volledig geïntegreerd programma voor Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen, waardoor je toegang krijgt tot een breed scala aan relevante cursussen en expertise.

Kapitaalverbindingen

Profiteer van de locatie van het programma in de hoofdstad van het land en de nauwe relatie met de beleids-, diplomatieke en veiligheidsgemeenschappen. Je ontwikkelt connecties en krijgt praktische expertise via seminars, rondetafelgesprekken en gastcolleges.

Internationale erkenning

Werken met internationaal erkende medewerkers die vooraanstaande onderzoekers, docenten en commentatoren zijn op het gebied van strategische en veiligheidskwesties.

Werkdruk

Als je voltijd studeert, kun je een groot deel van het jaar rekenen op een werkbelasting van 40-45 uur per week. Deeltijdstudenten die twee cursussen per trimester volgen, moeten ongeveer 20-23 uur per week werken. Houd hier rekening mee als je werkt.

Je kunt je werkbelasting schatten door het aantal punten dat je gaat doen bij elkaar op te tellen. Eén punt staat ongeveer gelijk aan 10-12 uur werk.

Looptijd

De MSS duurt meestal 12 maanden voor voltijdstudenten en 24 maanden voor deeltijdstudenten. De PGDipSS duurt meestal twee trimesters voltijds of vier trimesters deeltijds.

toelatingen

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen