Keystone logo
Victoria University of Wellington Master in de Museum- en Erfgoedpraktijk - MMHP
Victoria University of Wellington

Master in de Museum- en Erfgoedpraktijk - MMHP

Wellington, Nieuw-Zeeland

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

01 Dec 2024

24 Feb 2025

NZD 14.563 / per course

Op de campus

Invoering

Start een carrière in de museum- en erfgoedsector of geef je bestaande carrière een nieuwe wending met een flexibel aanbod van professionele en academische kwalificaties.

Maak snel carrière in de museum- en erfgoedsector

Doe de praktische vaardigheden, theoretische kennis en sectorervaring op die je nodig hebt om als museum- en erfgoedprofessional aan de slag te gaan. Kies uit een flexibel aanbod van kwalificaties die allemaal in een jaar kunnen worden afgerond.

Wordt verbonden

Doe mee aan een programma dat een integraal onderdeel is van de museum- en erfgoedsector in Nieuw-Zeeland. Het is ontworpen voor en met de sector om je de professionele ontwikkeling te geven die je nodig hebt voor een carrière in GLAM (galerieën, bibliotheken, archieven en musea) of erfgoedmanagement.

Je maakt gebruik van de rijke culturele bronnen van Wellington, onderneemt talloze excursies en ontmoet experts van lokale organisaties, academici met sterke lokale en internationale netwerken en hooggekwalificeerde professionals uit de sector.

Flexibele kwalificaties

Kies uit een reeks flexibele kwalificaties en cursussen die een evenwicht bieden tussen onderwezen lessen en werkervaring, academisch onderzoek en professionele vaardigheden, theorie en praktijk.

De kwalificaties maken deel uit van een trapsgewijze familie, waarbij elke kwalificatie meetelt voor de volgende stap. Hierdoor kun je de kwalificatie kiezen die het beste bij je huidige situatie past en hier later op voortbouwen als je dat wilt.

Praktische ervaring opbouwen

Leer on the job tijdens een stage bij een van de tientallen organisaties die bij het programma betrokken zijn. Als je de MMHP doet, krijg je ook de kans om een vervolgopleiding te volgen en werkervaring op te doen tijdens een langere stage.

Je doet praktijkervaring op, legt waardevolle contacten en leert van werkende professionals.

Culturele onderdompeling

Maak kennis met tikanga Māori tijdens onze jaarlijkse Wānanga in de Hongoeka marae. Leer over het Verdrag van Waitangi en hoe het museum- en erfgoedorganisaties in Nieuw-Zeeland erdoor gevormd zijn en leer over onderzoeksprocessen door, met en voor Māori.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen