Keystone logo
Victoria University of Wellington Master in communicatie - MC
Victoria University of Wellington

Master in communicatie - MC

Wellington, Nieuw-Zeeland

9 Months

Engels

Full time, Deeltijd

21 Jan 2025

24 Feb 2025

NZD 16.187 / per course

Op de campus

Invoering

Verfijn je kennis van de theorie en praktijk van communicatie met een Master of Communication aan de Victoria University of Wellington.

Een breed bereik voor uw unieke focus

Maak gebruik van de brede kennis en expertise van de universiteit en richt je op een uniek scala aan onderwerpen, van politieke communicatie en interculturele communicatie tot mediastudies, populaire film of muziek. Je kunt je ook richten op wetenschapscommunicatie, een specialisatie die uniek is voor de Victoria University of Wellington.

Kies ervoor om je diploma af te ronden met een onderzoeksproject dat zich richt op het gebied dat je het meest interesseert, of een stage bij een relevant bedrijf of organisatie.

Weten en bekritiseren

Leer over de context waarin communicatie plaatsvindt en hoe deze wordt gebruikt om begrip op te bouwen en te sturen.

Je ontwikkelt een kritische kennis van het vakgebied waarmee je de manier waarop communicatie door anderen wordt gebruikt kunt deconstrueren en deze theorieën en benaderingen creatief kunt toepassen in je werk.

Werkdruk

Als je voltijd studeert, kun je een groot deel van het jaar rekenen op een werkbelasting van 40-45 uur per week. Deeltijdstudenten moeten ongeveer 20-23 uur per week werken. Houd hier rekening mee als je werkt.

toelatingen

Over de school

Vragen