Keystone logo
Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Invoering

Onder de beste

Victoria University of Wellington is nummer één in Nieuw-Zeeland voor de intensiteit van hoogwaardig onderzoek, en behoort tot de top 2 procent van 's werelds 18.000 universiteiten volgens de 2022 QS World University Rankings. We hebben nauwe banden met het bedrijfsleven, de overheid en wetenschappelijke onderzoeksgemeenschappen van het land. We zitten in een veilige, compacte, creatieve en bloeiende stad die ideaal is voor het studentenleven.

Als je studeert bij Victoria University of Wellington , word je gedwongen om onafhankelijk te denken en geïnspireerd om te slagen. Je bouwt een sterke basis voor succes die je kan helpen je carrière naar een hoger niveau te tillen. Je leert van academici en onderzoekers van wereldklasse en profiteert van onze nauwe banden met het bedrijfsleven, de overheid en wetenschappelijke onderzoeksgemeenschappen van Nieuw-Zeeland. We bieden studenten een keuze uit meer dan 80 programma's en behoren tot de top 1 procent van 's werelds universiteiten voor 18 vakgebieden. De universiteit heeft Five Stars Plus in de 2022 QS Stars-classificatie van uitmuntendheid en vijf sterren in elk van de acht gecontroleerde categorieën: kunst en cultuur, onderwerprangschikking, inzetbaarheid, faciliteiten, inclusiviteit, internationalisering, onderzoek en onderwijs.

We zijn hier om u te ondersteunen

Als internationale student krijg je ondersteuning van een toegewijd team op de campus - Te Kahupapa - Wellington University International - vanaf het moment dat je je aanmeldt tot je aankomst en tijdens je hele studie. Studenten hebben ook toegang tot een breed scala aan universitaire diensten om u te helpen slagen in uw studie. Denk hierbij aan aanvullende studiehulp, financiële planning, ondersteuning van studenten met een functiebeperking, vertrouwensbegeleiding en advies over gezondheid en welzijn. Victoria University of Wellington biedt studenten kansen om vooruit te komen in hun carrière, van professionele programma's die gericht zijn op praktische stages op de werkplek en real-world onderzoeksprojecten, tot unieke leiderschapsprogramma's en de kans om als onderdeel van je studie in het buitenland in een ander land te studeren. Er zijn momenteel 35 landen om uit te kiezen, waaronder Singapore, Mexico, Denemarken en Hong Kong.

De ideale studentenlocatie

Victoria University of Wellington heeft drie campussen verspreid over het centrum van Wellington, allemaal dicht bij het openbaar vervoer, lokale bezienswaardigheden, uitgaansgelegenheden en cafés. Op de universiteit studeer je in een bruisende, creatieve, compacte en veilige stad in een prachtige natuurlijke omgeving. Wellington is ideaal voor het studentenleven. Om je te helpen je te vestigen, vrienden te maken en betrokken te raken bij de universitaire gemeenschap, worden studenten aangemoedigd om lid te worden van een van de meer dan 100 clubs en verenigingen van de universiteit, variërend van culturele groepen tot sportteams.

Vind je toekomst

Als je studeert bij Victoria University of Wellington , word je gedwongen om onafhankelijk te denken en geïnspireerd om te slagen. Je bouwt een sterke basis voor succes die je kan helpen je carrière naar een hoger niveau te tillen. Vind uw toekomst met Victoria University of Wellington .

Locaties

  • Wellington

    Kelburn Parade, 6012, Wellington

Vragen