Keystone logo
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Invoering

Jouw wereld bouwen

Studeer aan Van Hall Larenstein, de meest duurzame hogeschool van Nederland. Kies je eigen pad en volg een studieprogramma dat je de vaardigheden biedt om te bouwen aan een toekomstbestendige wereld voor jou en je omgeving.

We bieden een scala aan unieke Engelstalige opleidingen in vakgebieden waarin Nederland aan de top presteert. Dus of je nu geïnteresseerd bent in voeding, op zoek bent naar een bachelor paardensport en business, of wilt werken aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, wij hebben het juiste programma voor jou!

Carrière

Van Hall Larenstein heeft nauwe banden met het internationale bedrijfsleven en NGO's. Zo pas je de theorie toe in de praktijk: naast het opdoen van zeer gewaardeerde werkervaring tijdens stages in het buitenland, gaan studenten op excursie bij bedrijven waar ze werken aan real-life cases. Ook nodigen we professionals uit om gastcolleges te geven. We zijn ervan overtuigd dat internationale ervaring cruciaal is in de ontwikkeling van onze studenten, aangezien interculturele competenties vereist zijn in bijna alle loopbaangebieden. Vanaf het begin ontwikkel je een professioneel netwerk van studenten en collega's van over de hele wereld.

De lijnen op onze universiteit zijn kort: onze studenten werken in kleine klassen met persoonlijke aandacht van de docenten. Onze programma's zijn ontworpen om u de mogelijkheid te geven uw eigen keuzes te maken. Dit bereidt je voor op een boeiende carrière in een vakgebied dat er echt toe doet!

Doe mee met de Online Open Dag en kies je studieprogramma!

Onze digitale deuren staan open om u te verwelkomen.
Video's: bekijk presentaties over je favoriete studie, luister naar verhalen van studenten en maak kennis met VHL.
Live chat: ontmoet studenten en docenten en vraag ze alles wat je maar wilt.
Informatie: kom alles te weten over het studentenleven, studiebegeleiding, toelating en inschrijving.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding

Waarom VHL?

 • Kleinschalige Hogeschool Door onze persoonlijke begeleiding voel je je hier snel thuis en ontmoet je veel nieuwe, interessante mensen.
 • Leren door te doen Je doet onderzoek met moderne faciliteiten en werkt graag samen met (internationale) experts op jouw vakgebied.
 • Studieprogramma's die impact maken Met jouw specifieke kennis en vaardigheden heb je de tools in handen om een toekomstbestendige wereld te creëren. VHL-afgestudeerden zijn in trek bij werkgevers.
 • Internationale stages zijn opgenomen in elk van onze programma's om gewaardeerde internationale werkervaring op te doen, nog voordat je afstudeert.

Campusfuncties

Van Hall Larenstein heeft 2 vestigingen. In Velp zijn wij gevestigd op Landgoed Larenstein: een modern pand omgeven door weelderig groen. Met de fiets ben je binnen enkele minuten in het bruisende stadscentrum van Arnhem. De tweede locatie is in Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa in 2018. Leeuwarden heeft kanalen die door de stad stromen en ligt dicht bij de Nederlandse eilanden.

Zowel Leeuwarden als Arnhem zijn middelgrote studentensteden met veel internationale studenten. Het hele jaar door zijn er festivals, markten en concerten waar je met je vrienden kunt rondhangen en de lokale bevolking kunt ontmoeten. Amsterdam, Den Haag, Berlijn en Parijs zijn slechts een korte treinreis verwijderd.

  Locaties

  Locaties
  • Leeuwarden

   Van Hall Larenstein Leeuwarden Agora 1, 8901 BV, Leeuwarden

   • Velp

    Velp Larensteinselaan 26a, 6880 GB, Velp

    • Vlissingen

     Vlissingen, Nederlanden

     • Rotterdam

      Rotterdam, Nederlanden

      Vragen