Keystone logo
Vermont College of Fine Arts

Vermont College of Fine Arts

Vermont College of Fine Arts

Invoering

Het Vermont College of Fine Arts , verankerd op de historische campus in Montpelier, is een wereldwijde gemeenschap van kunstenaars die voortdurend herdefiniëren wat het betekent om een kunstacademie te zijn. We meten ons succes aan ons vermogen om de uitmuntendheid van opkomende en gevestigde beoefenaars te bevorderen. Wij geloven dat de kunsten centraal staan in de menselijke ervaring en niet alleen de werkelijkheid kunnen weerspiegelen, maar ook kunnen creëren.

Als de enige universiteit die zich uitsluitend toelegt op afgestudeerd beeldende kunstonderwijs, biedt Vermont College of Fine Arts kunstenaars en schrijvers een transformerende en vooruitstrevende educatieve ervaring via acht veelgeprezen MFA-programma's en een unieke MA in Art & Design Education.

Studenten komen naar Vermont College of Fine Arts voor onze rigoureuze studie, onze nadruk op het creatieve proces en de mogelijkheid om nauw samen te werken met bekroonde docenten die hun werk bevorderen en inspireren. Nationaal geprezen en gebouwd op een geïntegreerde aanpak, biedt Vermont College of Fine negen innovatieve programma's.

Locaties

  • Montpelier

    College Street,36, 05602, Montpelier

    Vragen