Keystone logo
Vatel Cyprus

Vatel Cyprus

Vatel Cyprus

Invoering

Waarom zou je International Hotel Management in Vatel Cyprus moeten studeren?

122717_14524-20191011-151429-Logo-Vatel-BestSchool-Award.jpg

Om een internationale manager te worden, is het belangrijk om een internationale opleiding te hebben, gebaseerd op echte ervaringen!

Het lesmodel van Vatel-scholen op basis van een perfecte balans tussen theorie en praktijkervaring. Vatel blijft verbeteren, in een voortdurende aanpassing van programma's aan de veranderende behoeften van de markt.

Het succes van ons onderwijsmodel is dit jaar bewezen; omdat we worden bekroond als de beste Hospitality School in de Worldby The Worldwide Hospitality Awards-jury in Parijs, gevormd met meer dan 800 professionals uit de hotelindustrie.

Wij zijn de enige internationale hotelmanagementschool in Cyprus met zo'n hoog niveau en prestigieuze graad.

122715_14524-20191011-150934-Students-CampusLife-BreakTime-9-Nimes-NoelBouchut.jpg

Cursusoverzicht

Bestaande uit een vast curriculum van vereiste cursussen, wisselen studenten cursuswerk af met praktische situaties (tijdens de zomertraining) waarin ze de mogelijkheid hebben om toe te passen en te testen wat ze hebben geleerd tijdens het volgen van de MBA in International Hotel Management-programma.

De totale duur van studies is 18 maanden, inclusief 6 maanden zomertraining in 4 of 5 sterren internationale hotelketens, in het buitenland.

Franse staat EU officiële bachelor en master's degree (MBA) wordt geleverd aan het einde van je studie.

Plaats

Onze Noord-Cypriotische school bevindt zich in Kyrenia (Girne) in het stadscentrum, een zeer mooie locatie, niet ver van de kust, zonnig met een zeer gunstige temperatuur; binnen Final International University.

Dit is een zeer gunstige locatie, omdat u volledig kunt profiteren van onze kosmopolitische stad Kyrenia (Girne), een mooie stad met een mix van culturen en levensstijlen.

Waarom studeren bij Vatel?

Met een bachelor in internationaal hotelmanagement ben je gekwalificeerd om operationele managementfuncties in de internationale hotel- en toerismesector te bekleden. Tijdens deze 4 jaar van scholing: Vatel-studenten:

  • professionele, juridische, economische en fundamentele taalkennis verwerven voor hun vakgebied;
  • leer managementtechnieken en teamleidende vaardigheden.

Deze toekomstige managers in de internationale horecasector pakken concrete en operationele professionele realiteiten aan in het hele curriculum:

  • Ze hebben echte klanten in Vatel's café en restaurant tijdens hun praktische sollicitatieweken, oudere studenten beheren jongere: ze werken allemaal samen in echte managementomstandigheden.
  • Ze perfectioneren hun vaardigheden op stage elk jaar bij 4/5 sterren hotels, inclusief een internationale stage in het 3e jaar op locaties zoals Frankrijk en de VS.
  • Hun cursussen worden gegeven door professoren en professionals in de horecasector.

Gelegenheid om deel te nemen aan het bekroonde Marco Polo Student Exchange-schema op andere Vatel Schools.

Locaties

  • Turkish Republic of Northern Cyprus

    Toroslar Caddesi,6, 99320, Turkish Republic of Northern Cyprus

Opleidingen

Vragen