Keystone logo
Valparaiso University

Valparaiso University

Valparaiso University

Invoering

Valparaiso University is een vooraanstaande universiteit die meer dan 15 graduate programma's aanbiedt en studenten van over de hele wereld aantrekt. Onze missie bij Valpo, gericht op het ontwikkelen van professionele carrières, is om leiders te creëren die hun gemeenschappen dienen om een betere wereld te creëren. Elk van onze programma's richt zich op de vaardigheden die je nodig hebt om een leider te worden, terwijl het belang wordt benadrukt om anderen te dienen om een betere wereld te creëren. U kunt een MBA kiezen uit onze AACSB-geaccrediteerde bedrijfsprogramma's.

Onze business school behoort tot de top 5% van de business schools ter wereld en heeft een focus op duurzaamheid en ethische praktijken om leiders te helpen "Do Well by Doing Good". Ons informatietechnologieprogramma is STEM-gecertificeerd en opent de deur naar uitgebreide OPT- en CPT-mogelijkheden in de VS, waardoor afgestudeerden worden voorbereid op het werken in het bedrijfsleven en de industrie over de hele wereld. Met een focus op epidemiologie, bereidt ons afstudeerprogramma in volksgezondheid studenten voor op het aanpakken van behoeften in ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen.

Onze Masters in International Economics is een leider in het voorbereiden van afgestudeerden op het werken in verschillende particuliere en overheidsinstellingen. Populaire programma's in het College of Health Professions zijn de Masters of Nursing, gericht op het opleiden van verpleegkundig opleiders om beoefenaars te ontwikkelen die de volgende generatie verpleegkundigen kunnen opleiden, en de graad Doctor of Ergotherapie.

In de Hogeschool voor Kunsten en Wetenschappen behalen studenten een diploma in sportadministratie, digitale en sportmedia, data-analyse en modellering, en meer! Valparaiso University , gelegen op slechts 1 uur van Chicago, is een kleine school die gepersonaliseerde diensten biedt met toegang tot een van de grootste steden van het land. Sluit u aan bij de groeiende lijst van Valparaiso University afgestudeerden uit meer dan 40 landen en creëer de toekomst die u voor uzelf wilt.

Locaties

  • Valparaiso

    Chapel Drive,1700, 46383, Valparaiso

Vragen