Keystone logo
University of Wroclaw Master in EU-politiek
University of Wroclaw

Master in EU-politiek

Wrocław, Polen

2 Years

Engels

Full time

31 Aug 2024*

01 Oct 2024

EUR 2.400 / per year **

Op de campus

* begindatum van toelating: 1 februari 2024

** voor EU-kandidaten | € 3550/jaar voor niet-EU-kandidaten

Invoering

Vanaf het academisch jaar 2022/2023 hebben we een nieuwe specialisatie in Europese Studies, EU Politics.

Het programma wordt aangeboden door de leerstoel Europese Studies (Faculteit der Sociale Wetenschappen) aan de University of Wroclaw. Het curriculum richt zich op de EU-instellingen, recht, economie en beleid, maar ook op de specifieke kennis met betrekking tot Europese geopolitiek, management en informatiemaatschappij. In seminars, workshops en discussiesessies analyseren studenten problemen met betrekking tot de externe betrekkingen van de EU, de ruimte van vrijheid, veiligheid en rechtvaardigheid, EU-governance en meer. Bijzondere nadruk zal worden gelegd op verschillende aspecten van het regionaal beleid van de EU en vaardigheden die verband houden met het beheer van EU-fondsen en -projecten.

Het MA-programma is een postdoctoraal programma, dat van de kandidaat vereist dat hij op elk gebied een BA- of MA-graad heeft. Het programma wordt volledig in het Engels gegeven door experts in hun vakgebied. De cursus duurt twee jaar, gestructureerd in vier semesters, waarvan het eerste loopt van eind september tot half februari en het tweede van begin maart tot eind juni. Om het masterdiploma te behalen, moeten de afgestudeerden 120 ECTS-punten behalen in maximaal vier semesters en een masterscriptie schrijven.

Leer begrijpen hoe de Europese Unie werkt! Kies je pad door een nieuw interdisciplinair programma! Volg een professionele opleiding voor een carrière in de diplomatie, internationale instellingen of bedrijven! Studeer in het Engels aan een internationale topfaculteit voor hoger onderwijs!

Een afgestudeerde van het programma European Studies is een specialist die bereid is om als professioneel medewerker te werken bij instellingen van de lokale en nationale overheid, en nationale en internationale culturele en maatschappelijke instellingen, zoals EU-instellingen en andere internationale organisaties. Het programma European Studies bereidt afgestudeerden voor op werk in openbare en particuliere ondernemingen in Polen en de rest van de Europese staten. Het zou ook een beschikbare ervaring zijn voor studenten die hun loopbaanontwikkeling plannen bij instellingen van niet-EU-landen met brede samenwerking met de Europese Unie.

Ideale studenten

leerplan

toelatingen

Over de school

Vragen