Keystone logo
University of Wisconsin-Madison MSC in milieubehoud
University of Wisconsin-Madison

MSC in milieubehoud

Madison, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het professionele masterprogramma van het Nelson Institute op het gebied van milieubehoud is een gemengd leerprogramma van 15 maanden en 32 studiepunten dat is ontworpen om natuurbeschermingsleiders op te leiden in praktische interdisciplinaire vaardigheden.

Voortbouwend op de erfenis van baanbrekende milieu-leiders zoals John Muir, Aldo Leopold en Gaylord Nelson, samen met huidige leiders op het gebied van natuurbehoud, helpt het programma beginnende werkende professionals hun leiderschap en expertise op het gebied van milieubeheer te vergroten door campusonderwijs en ervaringen op afstand.

Met curricula in instandhoudingsplanning, landgebruikbeleid en in professionele vaardigheden zoals toegepast GIS, fondsenwerving voor natuurbehoud, beheer van beschermde gebieden, programma-evaluatie en strategische communicatie, zijn studenten beter voorbereid om complexe uitdagingen aan te gaan in een veranderende wereld.

Studenten gaan ook rechtstreeks in contact met een reeks natuurbeschermingsorganisaties en -beoefenaars, en helpen bij het oplossen van enkele van de meest urgente uitdagingen op het gebied van behoud van biodiversiteit en milieubescherming.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • MSc in digitaal cultureel erfgoed
    • Nicosia, Cyprus
  • Master in de toegepaste wetenschappen tot materialen en locaties voor cultureel erfgoed
    • Padua, Italië
  • Master in Science for the Conservation - Restauratie van cultureel erfgoed
    • Ravenna, Italië