Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Invoering

Wij zijn een bloeiende, vooraanstaande universiteit in Madison, Wisconsin - een van de meest fantastische steden van het land. We denken moedig en gedragen ons zelfverzekerd, niet alleen als ingenieurs, maar ook als betrokken burgers. Als technische gemeenschap waarderen we unieke perspectieven, koesteren we respect en inclusiviteit en werken we samen om nieuwe ideeën tot leven te brengen. Voortbouwend op een erfenis van impact, ontwikkelen we leiders, kennis en technologieën die het leven nu verbeteren en een betere toekomst creëren. Aan al onze inspanningen ligt de kracht van een van de beste onderzoeksuniversiteiten ter wereld ten grondslag.

Onze technische disciplines weerspiegelen niet alleen onze geschiedenis, maar ook een geweldige kans: waar anderen obstakels zien, zien wij het potentieel voor innovatie en het vermogen om een verschil te maken met oplossingen die ertoe doen.

Onze faculteit heeft sterke ondersteunende structuren om over disciplinaire grenzen heen samen te werken - en als resultaat bereiken ze geweldige dingen. Ons college speelt een belangrijke rol in de consistent hoge nationale ranglijst van UW-Madison voor onderzoeksuitgaven, evenals het aantal patenten dat is aangevraagd via de Wisconsin Alumni Research Foundation (WARF), een van de oudste kantoren voor universitaire technologieoverdracht in het land. Wij zijn de belangrijkste aanjagers van economische en sociale vooruitgang: via Wisconsin Alumni Research Foundation en andere inspanningen, zoals spin-off bedrijven en directe samenwerking met industriële partners, strekken de vruchten van ons onderzoek zich uit tot bedrijven en industrieën over de hele wereld.

Locaties

  • Madison

    Madison, Verenigde Staten

    Vragen