Keystone logo
© BIMM University
UWE Bristol

UWE Bristol

UWE Bristol

Invoering

Bij UWE Bristol stellen we u in staat een keuze te maken. Om een universiteit te kiezen die zichzelf net zo uitdaagt als jij. Om een passie te kiezen die je een doel geeft. Om een gemeenschap te kiezen die het voortouw neemt, je aanmoedigt om alles in twijfel te trekken en het beste uit jezelf te halen.

Verander de wereld

Bij UWE Bristol richten we ons op het oplossen van toekomstige wereldwijde uitdagingen door uitstekend leren, toonaangevend onderzoek en een ondernemingscultuur.

Hier stellen we onze studenten in staat om een keuze te maken. Om een universiteit te kiezen die zichzelf evenveel pusht als zij. Een gemeenschap van originele denkers kiezen - nieuwe grenzen verleggen en voorop lopen.

Van onze bedrijfsondersteuningsprogramma's tot masterclasses voor de industrie. Professionele begeleiding van starterscentra. Toonaangevende onderzoeksfaciliteiten om werkervaring op te doen over de hele wereld. We geven onze studenten de tools die ze nodig hebben om hun ideeën uit te voeren en uit te voeren.

Elk van onze baanbrekende cursussen is gemaakt in samenwerking met professionals uit de industrie. En meer dan 150 worden geleverd met professionele accreditatie van brancheorganisaties. In combinatie met onderwijs van wereldklasse zijn ze ontworpen om studenten uit te rusten met de meest gevraagde vaardigheden en het soort mentaliteit dat werkgevers willen en nodig hebben. Zodat wanneer je afstudeert aan UWE Bristol , je klaar bent om de wereld aan te gaan.

Onze mentaliteit

Wij geloven dat het alleen is als je vraagt 'wat als?' dat je ontdekt 'waarom niet?'. Daarom zijn we niet bang om moeilijke vragen te stellen – en de grote problemen direct aan te pakken. Het is onze manier om een echt verschil te blijven maken in de manier waarop we leren, analyseren en bijdragen aan de wereld waarin we leven.

Onze waarden

Ambitieus

We zijn niet bang om de grote problemen vorm te geven, uit te dagen en aan te pakken, om het initiatief te nemen en de weg te effenen.

Inclusief

We maken van UWE Bristol een ondersteunende en inspirerende plek om te leren en te werken, een plek waar diversiteit aan ervaringen en perspectieven wordt aangemoedigd, en leren en onderzoek worden gedeeld en toegankelijk zijn.

Vernieuwend

We creëren nieuwe kansen voor de mensen die bij ons werken en studeren. We omarmen verschillende ideeën en pionieren met nieuwe en duurzame manieren om dingen te doen.

Samenwerkend

We hebben zowel lokaal als wereldwijd sterke connecties. We helpen mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen, door vertrouwen op te bouwen in onze universitaire gemeenschap en daarbuiten.

Ondernemend

We wekken een dorst naar nieuwe kennis, de creatie en toepassing ervan, waardoor onze studenten en medewerkers in staat worden gesteld om een creatieve vragende benadering, een 'can-do'-vertrouwen en het vermogen om door onzekerheid te navigeren te demonstreren.

Campusfuncties

  Locaties

  • Bristol

   University of the West of England Frenchay Campus Coldharbour Lane, , Bristol

  • Stapleton

   Blackberry Hill, BS16 1DD, Stapleton

   • Bristol

    UWE Bristol City Campus, , Bristol

    Vragen