Keystone logo
Universiti Utara Malaysia Master of science (besluit science)
Universiti Utara Malaysia

Master of science (besluit science)

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Uum Msc Besluit Science

Master of Science (Besluit Science)

De Master of Science (Science Besluit) programma is ontworpen om de professionele ontwikkeling van onderzoekers, academici en andere betrokken bij de besluitvormingsprocessen te promoten. Besluit Science professionals zijn relevant in veel gebieden, zoals productie, marketing, bankwezen, financiën, logistiek, gezondheidszorg, transport, telecommunicatie, bosbouw, militaire, energie onder anderen.

Master of Science (Information Technology) curriculum

Het programma is een 40-credit-uur durend programma, bestaande uit 20-credit-uren van de cursussen en 20 credit-uren proefschrift. Studenten zijn verplicht om 6 kern cursussen duren voordat ze mogen hun proefschrift te schrijven. Waarin ze verwacht dat ze hun bekwaamheid in het toepassen van de kennis en verkregen tot hun schrijven en andere soft skills te verbeteren aan te tonen.

Faculteit

Het programma zal worden gegeven door docenten en gastprofessoren in School Kwantitatieve Sciences, die zijn experts in hun eigen vakgebied en die zijn enorm onderwijs en praktische ervaring.

Stijl van lesgeven

Een methode van leraar gecentreerd en student centraal wordt gebruikt voor het curriculum levering. Lezingen, discussies, seminar, veldprojecten, individueel en groepswerk, presentatie en problem-based learning zijn enkele van de gemeenschappelijke educatieve methode die wordt gebruikt om studenten 'leerervaring. De studenten zullen naar verwachting meer zelfstandig in hun leren als het curriculum vooruitgang.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van dit programma konden hun huidige executive carrière verder of verplaatsen naar managementniveau positie op zowel de particuliere als de overheid. Ze konden helpen en ondersteunen het management om effectieve beslissingen te nemen op elk gebied van het bedrijfsleven en de overheid met behulp van diverse wetenschappelijke techniek.

Toelatingseisen

Toelating tot het programma kan worden verleend op basis van de hieronder vermelde criteria:

 • Een bachelor's degree met Honours van de Universiteit Utara Maleisië of een andere instelling voor hoger onderwijs erkend door de Universiteit Senaat met een CGPA ten minste 2,75; of
 • Een bachelor's degree met Honours van Universiti Utara Maleisië of een andere instelling voor hoger onderwijs erkend door de Universiteit Senaat met een CGPA minder dan 2,75 en relevante werkervaring; of
 • Een ander gelijkwaardig erkend door de Universiteit Senaat; en
 • Voldoen aan de eis Engels Taal als ingesteld door de Universiteit Senaat

Deze school biedt een programma aan: Engels

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MS in cyberbeveiliging
  • Cospicua, Malta
 • MSc in Cybersecurity
  • Syracuse, Verenigde Staten
 • MSc in informatietechnologieën - Track in architectuur en engineering voor het internet der dingen (AEIOT)
  • Cesson-Sévigné, Frankrijk