Keystone logo
University of Utah

University of Utah

University of Utah

Invoering

Het College of Humanities is de op een na grootste op de campus en vormt de kern van de missie van de University of Utah en de ervaring van het hoger onderwijs. Het bestaat uit zeven academische afdelingen en acht interdisciplinaire centra, waaronder twee National Resource Centres (Asia Center en het Center for Latin American Studies) en een National Language Resource Center in het Second Language Teaching and Research Centre.

Het College organiseert ook tal van interdisciplinaire programma's, waaronder Peace & Conflict Studies, International Studies en het nationaal erkende Graduate Programme Environmental Humanities. Het College werkt op het gebied van onderzoek en instructie samen met afdelingen en hogescholen in de hele universiteit.

De geesteswetenschappen leren ons de wereld om ons heen in vraag te stellen om onze plaats daarin beter te begrijpen. In de geesteswetenschappen proberen we de nuances van culturele kwesties te begrijpen, menselijke ervaringen te interpreteren en de kracht van woorden en ideeën te waarderen. Door geesteswetenschappen te bestuderen, verbreden we onze historische, ethische, sociale en internationale perspectieven terwijl we ons intellectueel en creatief verbeteren.

Locaties

  • Salt Lake City

    Presidents' Circle,201, 84112, Salt Lake City

    Vragen