Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UTH Florida University

UTH Florida University

UTH Florida University

Invoering

Beyond Excellence

Met behulp van innovatieve technologie

100% Onderwijs On-Line Speciaal ontworpen voor On-Line Distribution Het bestuderen van overal in de wereld

hoge kwaliteit

Gemachtigd door de staat Florida, USA Methods and Materials Harvard Business School

flexibele werktijden

Laat studeren en tegelijkertijd werken Compleet Racing vergemakkelijkt korte termijn

redelijke kosten

Efficiënte werking verplaatsen Student Savings Lagere kosten en hoge kwaliteit

onderwijsfilosofie

Florida University UTH maakt gebruik van een webpagina als haar wereldwijde portal en de belangrijkste toegangspoort tot online onderwijs systeem. Daartoe heeft UTH Florida University een e-learning portal gemakkelijke en dynamische toegang, die het mogelijk maakt studenten om lessen te volgen in een veilige en professionele omgeving ontwikkeld. Florida UTH University zal studenten en docenten, alle leermiddelen en materialen bieden door middel van een e-learning platform. Alle leermiddelen, met inbegrip van informatie die door derden, zal toegankelijk zijn via onze gecentraliseerd platform.

Alle gebruikers kunnen communiceren met het platform zowel synchrone en asynchrone. Er zijn asynchrone activiteiten waarbij alle deelnemers hoeven niet aanwezig te zijn of aangesloten op hetzelfde tijdstip, zoals interactie in forums, postkantoor, wiki's, etc. Anderzijds, de synchrone activiteiten interacties in real time of live, en omvatten onder meer via chat of videoconferentie.

Het leerplatform universiteit Florida UTH is ontworpen om te werken met elke pc, laptop of tablet, gebruik maken van een web browser met toegang tot het internet.

UTH die een studie in Florida?

UTH Florida University werd opgericht om de behoeften van de allochtone gemeenschap in Florida en de Verenigde Staten te voldoen. Door het aanbieden van de flexibiliteit van een online onderwijs en betaalbare collegegeld kosten, UTH Florida University verwacht van haar afgestudeerden te bereiken betere niveaus in de ontwikkeling van hun loopbaan en de economische vooruitzichten op de lange termijn.

Op hetzelfde moment, UTH Florida is de ideale keuze voor studenten in Latijns-Amerika die willen hun carrièrevooruitzichten te verbeteren door het verkrijgen van een onderwijs diploma afgegeven door een universiteit van het departement Onderwijs van de staat Florida goedgekeurd. Een Amerikaanse diploma kan door de markt worden gezien als het hebben van een hogere commerciële waarde en beter gepositioneerd zijn om te dragen naar andere landen.

online

Innovatieve + High Quality + Kosten Modest

Florida UTH University werkt 100% online en biedt haar diensten in een virtuele omgeving specifiek ontworpen voor dit doel en passende maatregelen om de onderwijsbehoeften van hun leerlingen technologieën tegemoet te implementeren. Wij bieden kwaliteit leerervaringen door middel van het oplossen van problemen, terwijl we moedigen creativiteit en innovatie.

UTH Florida University is toegewijd aan het model van leren op afstand. Wij zijn van mening dat online onderwijs is ontwrichtende innovatie van de 21ste eeuw, die het paradigma van het hoger onderwijs die uiteindelijk zal brengen betaalbaar onderwijs en diensten van hoge kwaliteit voor iedereen en op alle plaatsen, waardoor onze gemeenschappen en landen groeien en bloeien zal breken.

flexibele

Online onderwijs biedt een grote flexibiliteit in het plannen studietijd kunnen studenten om hun studie en taken te plannen in het schema dat het meest geschikt is, waardoor ze de flexibiliteit om te werken en het genereren van inkomsten tijdens de studie voor een mate die hen zal helpen verbeteren hun economische vooruitzichten.

bescheiden kosten

Online onderwijs is simpel, hoeft geen franje opties en dus niet over de "ervaring van het universitaire leven." In ruil daarvoor, het online systeem biedt een meer economische route naar opleiding en professionele tools die gewenst zijn te verkrijgen.

hoge kwaliteit

Case Method

Alle cursussen op het graduate niveau worden uitgevoerd met behulp van de zaak methode om onder te dompelen studenten in reële situaties van invloed zijn bedrijven en vraagt ​​van leerlingen te ontwikkelen, presenteren en oplossingen te verdedigen onder de alternatieven worden aangeboden door hun collega-studenten te bereiken. Deze methode vereist een actieve deelname van studenten en de ontwikkeling van kritisch denken.

De zaak methode wordt onderwezen als een diagnostisch hulpmiddel voor gebruik in de probleemanalyse en patroonherkenning, het is ontworpen om te leren van docenten graag leren van andere studenten in een omgeving die bevordert het delen van collectieve ervaringen en unieke standpunten voor elke student.

In de bespreking van elk geval worden ze geleerd specifieke business tools en worden toegepast op bepaalde situaties die onder analyse. Het vereist studenten om een ​​probleem te analyseren, oplossingen te ontwikkelen, overwegen alternatieven en kiezen voor een plan van aanpak. De aanbevelingen van elke student worden gedeeld met andere studenten en verdedigd in een open discussie, welke groep samenwerking bevordert, het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden en kritische analyse van de alternatieven.

Harvard Business School Publishing

De zaak materialen die worden gebruikt door UTH Florida University hebben ontwikkeld en verspreid door de Harvard Business School en de Harvard Business Publishing. Daarnaast zijn alle instructeurs UTH Florida University is getraind in het gebruik van de zaak methode van Harvard Business School professoren.

En trainingsmaterialen ontvangen van de Harvard Business School Publishing zijn belangrijke factoren voor ons doel van het verstrekken van een hoog niveau van kwaliteit in het onderwijs programma's die wij bieden op het gebied van bedrijfskunde.

Ontwikkel uzelf in het Spaans

Alle cursussen worden aangeboden door Florida University UTH worden uitgevoerd 100% in het Spaans. Daarom hoeven de studenten niet leren Engels om een ​​opleiding te volgen aan een universiteit in de staat Florida.

De principes onderwezen in een opleiding in Business Administration zijn universeel en daarom is er geen noodzaak om te vertalen om te leren hoe deze toe te passen op de carrière van een student. Het doel van de Universiteit van Florida is MWU uitzenden en ontwikkelen van de tools die nodig zijn voor een carrière in het bedrijfsleven en de kennis van het Engels, hoewel aanbevolen, is niet nodig voor een succesvolle professionele carrière.

Studenten die willen vaardigheden te ontwikkelen in het Engels worden aangemoedigd om zich inschrijven in gespecialiseerde taalprogramma's.

licentie

UTH Florida University een vergunning heeft gekregen en heeft een licentie voor het hoger onderwijs die door de Commissie voor Independent Onderwijs Ministerie van Onderwijs van de staat Florida te bieden. Bijkomende informatie over deze instelling kan worden verkregen door contact met de Commissie 325 West Gaines Street, Suite 1414, Tallahassee, FL 32399.

Locaties

  • Tampa

    Tampa, Verenigde Staten

Vragen