Keystone logo
Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Invoering

Ons college is uniek. We hebben een breed scala aan academische aanbiedingen en kunnen eerlijk zeggen: we hebben voor elk wat wils.

Als je dokter, vlieger, boer, onderzoeker, schrijver, ondernemer, ontwerper, diëtist, econoom of een ander type professional wilt worden, dan is CAAS de perfecte plek voor jou.

Wij bij CAAS weten meer dan uw naam; we weten wie je bent. Onze faculteit is er trots op dat ze uw persoonlijke en wetenschappelijke ambities begrijpen en u vervolgens helpen die doelen te bereiken. Van onderzoeksmogelijkheden tot een-op-een mentorschap, je professoren werken eraan om je te helpen slagen.

In 1888 wordt The Agricultural College of Utah opgericht. Twee jaar later schrijft Vendla Berntson zich in als de eerste student van het college.

In 2001 nam het Landbouwcollege delen van het voormalige College voor Gezinsleven op, waaronder het onderwijsprogramma voor gezins- en consumentenwetenschappen, en het Departement Voeding en Voedingswetenschappen.

In 2012 opent het nieuwe gebouw Landbouwwetenschappen op 29 februari. Dit nieuwe gebouw herbergt het Studenten Service Centrum, labo's, klaslokalen en een groot deel van de administratie van de hogeschool.

Vier jaar na de eerste lessen van het programma vieren 27 nieuw geslagen dokters in de diergeneeskunde hun afstuderen aan het USU / WSU-programma in diergeneeskunde.

In 2018 opent The Aggie Chocolate Factory haar deuren als gespecialiseerd voedingswetenschappelijk laboratorium. Het is de eerste chocoladefabriek aan een universiteit in het westen van de Verenigde Staten en produceert zijn lekkernijen van boon tot reep.

In 2019 breidt USU haar programma's voor luchtvaarttechnologie en luchtvaartonderhoudsbeheer uit naar de Price-campus. Het programma van USU Eastern zal tussen de 25-100 studenten toelaten en studenten kunnen na voltooiing FAA-certificering ontvangen.

Locaties

  • Logan

    Old Main Hill,4800, 84322, Logan

    Vragen