Keystone logo
University Toulouse - Jean Jaurès

University Toulouse - Jean Jaurès

University Toulouse - Jean Jaurès

Invoering

De Universiteit van Toulouse-Jean Jaurès ( UT2J ) heeft een lange traditie van geesteswetenschappen. De Universiteit van Toulouse-Jean Jaurès biedt graden aan in verschillende disciplines, van bachelor tot doctoraat.

De Universiteit van Toulouse-Jean Jaurès heeft veel voordelen vanuit een internationaal perspectief, dankzij de communicatie met een internationaal publiek via hoogwaardige netwerken.

De Universiteit van Toulouse-Jean Jaurès heeft tal van uitwisselingsovereenkomsten met internationale universiteiten en heeft ongeveer 4.000 internationale studenten binnen zijn bevolking. De meeste cursussen zijn beschikbaar voor uitwisselingsstudenten. De universiteit biedt ook cursussen in het Engels, Franse zomerschool en dubbele opleidingen aan.

Met vijf afdelingen en vier on-site instituten heeft de Universiteit van Toulouse-Jean Jaurès een breed scala aan disciplines te bieden. Bovendien heeft het veel campussen in de hele regio.

De Universiteit van Toulouse-Jean Jaurès is onlangs volledig gerenoveerd om studenten de modernste faciliteiten en up-to-date diensten te bieden om hun leerervaring te verbeteren.

Studenten hebben toegang tot veel diensten op de campus en kunnen genieten van verschillende activiteiten.

Locaties

  • Toulouse

    Allée Antonio Machado,5, 31058, Toulouse

    Vragen