Keystone logo
University of Stirling

University of Stirling

University of Stirling

Invoering

De University of Stirling is een internationale universiteit die zich inzet om studenten te helpen een verschil te maken in de wereld. Stirling, gevestigd in het hart van Schotland, is een plek waar bekwaamheid – en niet achtergrond – wordt gewaardeerd, en waar onderwijs, inzetbaarheid en faciliteiten allemaal met vijf sterren worden beoordeeld (QS Stars University Ratings 2021).De University of Stirling staat in de top 40 van Groot-Brittannië ( Times and Sunday Times Good University Guide 2023), in de top 20 van Groot-Brittannië voor postdoctoraal onderwijs (Postgraduate Taught Experience Survey 2022) en studenten beoordeelden ons als top 3.0 in Groot-Brittannië op het gebied van studententevredenheid in de Nationale Studenten Enquête 2022.Met meer dan 170 niet-gegradueerde cursuscombinaties en meer dan 90 postdoctorale cursussen , waaronder een portfolio met online cursussen , voorzien we onze afgestudeerden van de kennis, expertise en inzetbaarheidsvaardigheden die nodig zijn om te slagen op de werkplek.

Sportieve uitmuntendheid

De University of Stirling staat op de eerste plaats in Groot-Brittannië en in de top vijf van de wereld wat betreft sportfaciliteiten (The International Student Barometer 2022) – wat slechts een deel van de reden is waarom we Scotland's University for Sporting Excellence zijn .Onze studenten profiteren van een geavanceerd sportcentrum met sporthallen, tennisbanen, een sportschool voor wielersport, squashbanen, atletiekbaan, kracht- en conditiesuites, een zwembad van olympisch formaat en meer.Onze campus is ook de thuisbasis van het Scottish National Tennis Centre, de National Swimming Academy en vijf nationale bestuursorganen .We bieden onze studenten meer dan 55 sportclubs , tientallen wekelijkse bewegingslessen en niet-competitieve sportprogramma's , waardoor ze de kans krijgen om fit te worden, te socialiseren of zelfs op mondiaal niveau te concurreren.

Campus leven

De University of Stirling staat op de eerste plaats in Groot-Brittannië en in de top 3 van de wereld vanwege haar campusomgeving ( The International Student Barometer 20 22 ), en het is niet moeilijk te begrijpen waarom .Op minder dan een uur rijden van Glasgow en Edinburgh herbergt onze prachtige 330 hectare grote campus een uitgestrekt accommodatiedorp , horecagelegenheden, winkels, een bioscoop en theater en zelfs een 18e-eeuws kasteel . We hebben meer dan £43 miljoen geïnvesteerd om onze fitness- en hoogwaardige sportfaciliteiten van wereldklasse verder te verbeteren en een nieuwe campushub te creëren.

Toewijding aan inzetbaarheid

Aan de University of Stirling behalen onze studenten meer dan alleen een diploma. Van stages tot hulp bij het vinden van een baan, ons Student Skills and Employability- team geeft je de ondersteuning en het advies dat je nodig hebt om je carrière te plannen, je inzetbaarheid te ontwikkelen of na te denken over een verdere studie.Ondertussen bieden onze cursussen praktische ervaring, loopbaanondersteuning en mogelijkheden om met industrieën over de hele wereld te werken .Dat is de reden waarom 93% van de studenten zegt tevreden te zijn met onze carrièreservices (ISB 2022), en 96% van onze afgestudeerden heeft 15 maanden na hun afstuderen een baan of studeert verder (Graduate Outcomes 2020-21, HESA)

Een wereldwijd perspectief

De University of Stirling is werkelijk mondiaal in elke zin van het woord. Meer dan 1 4 0 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd op onze diverse en inclusieve campus .We werken samen met instellingen over de hele wereld – met onderwijs in onderzoekspartnerschappen in meer dan 60 landen om onze studenten te helpen vooruitstrevende afgestudeerden te worden met vaardigheden waar werkgevers over de hele wereld naar op zoek zijn.

Onderzoek met impact

Onze toonaangevende academici zijn experts in hun vakgebied, en ons onderwijs onderzoekt dit baanbrekende onderzoek om impact te maken op de samenleving. Dat is de reden waarom 80% van Stirlings onderzoek in het meest recente Research Excellence Framework (REF 2021) werd geclassificeerd als toonaangevend of internationaal uitmuntend.Ons doel is eenvoudig: van het voeden van de wereld tot het gebruik van psychologie om criminelen te vangen, we willen de wereldwijde problemen van onze tijd aanpakken. Onze multidisciplinaire onderzoekers dagen aannames uit, innoveren het denken en vinden oplossingen.

De stad Stirling

Stirling is de 'Poort naar de Hooglanden' en het is de perfecte plek om naar huis te bellen .Stirling is uitgeroepen tot de veiligste studentenstad van Schotland (Complete University Guide 2023 ) en behoort ook tot de top 3 van gelukkigste plekken om te wonen in Schotland (Rightmove Happy at Home Index 2022 ) .Stirling combineert de charme van een historische oude hoofdstad met de drukte van een moderne stad .Een op de vijf mensen in de bevolking van Stirling is tussen de 16 en 29 jaar oud, we hebben uitstekende reisverbindingen en we zijn slechts 50 minuten verwijderd van de twee grootste steden van Schotland – wat perfect is voor weekendavonturen om Schotland, Groot-Brittannië of zelfs verder te verkennen ver weg.Leer meer over de stad Stirling en zijn levendige

Ben je klaar om Stirling te zijn?

Vind jouw cursus ,

Statistieken

 • Internationale studenten:

  30%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  10 naar 1

Campusfuncties

De University of Stirling staat op de eerste plaats in Groot-Brittannië en in de top 3 van de wereld vanwege haar campusomgeving (The International Student Barometer 2022), en het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

Op minder dan een uur van Glasgow en Edinburgh vindt u op onze prachtige 330 hectare grote campus onlangs gerenoveerde accommodatie, horecagelegenheden, winkels, een bioscoop en theater en zelfs een 18e - eeuws kasteel. We hebben ook meer dan £43 miljoen geïnvesteerd om onze fitness- en hoogwaardige sportfaciliteiten van wereldklasse verder te verbeteren en een nieuwe campushub te creëren.

  toelatingen

  Beurzen en financiering

  Postdoctorale Open Dag

  Schrijf je in voor Open Dag

  Ranglijsten

  Bij de University of Stirling zit het verschil in ons DNA. Daarom worden we over de hele wereld regelmatig erkend voor uitmuntend onderzoek op het gebied van onderwijs, onderzoek en het bieden van een studentenervaring van wereldklasse.

  De University of Stirling staat in de top 40 van Groot-Brittannië (Times and Sunday Times Good University Guide 2023), in de top 20 van Groot-Brittannië voor postdoctoraal onderwijs (Postgraduate Taught Experience Survey 2022) en studenten beoordeelden ons in de top 20 van Groot-Brittannië wat betreft studententevredenheid in de Nationale Studenten Enquête 2022.

  Bezoek onze website voor meer informatie over de ranglijsten bij Stirling.

  Locaties

  • Stirling

   University of Stirling,, FK9 4LA , Stirling

   Vragen