Keystone logo
University Of Savoie Mont Blanc

University Of Savoie Mont Blanc

University Of Savoie Mont Blanc

Invoering

De University Savoie Mont Blanc (Chambéry) biedt zowel korte (universitaire diploma's, universitaire diploma's in technologie) als lange (bachelor, master, doctoraat en ook technische diploma's) cursussen, of het nu gaat om initiële academici, academici doorlopend, werkstudie of validatie van verworven ervaring. (VAE), ter plaatse of op afstand.

Op haar drie campussen, Annecy, Le Bourget-du-Lac en Jacob-Bellecombette, biedt de Université Savoie Mont Blanc bijzonder aantrekkelijke studieomstandigheden in het hart van een uitzonderlijke omgeving. Overal, in deze gestructureerde multipolariteit, vinden studenten gepersonaliseerde opvolging, ondersteuning bij de definitie en ontwikkeling van hun persoonlijke projecten en de troeven om succesvol in het beroepsleven te integreren.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door erkende, gelabelde en vooraanstaande laboratoria die betrokken zijn bij nauwe partnerschappen met grote organisaties, internationale organisaties of andere structuren op het snijvlak van innovatie . Onze onderzoekers zijn sterk betrokken bij enkele domeinen die de territoriale dynamiek begeleiden: bergen, mechatronica, de organisatie, toerisme, imago en energiesectoren. Samen met de natuurkunde dragen ze bij aan de zichtbaarheid van de Université Savoie Mont Blanc in niches waar haar reputatie internationaal wordt erkend.

Door de inzet en mobilisatie van al haar medewerkers, tussen Savoie en Mont-Blanc, heeft de universiteit maar één ambitie: werken aan persoonlijk succes en bijdragen tot een betere integratie van haar studenten in de kennismaatschappij van de 21ste eeuw.

Locaties

  • Chambéry

    Rue Marcoz,27, 73000, Chambéry

    Vragen