Keystone logo
University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

Invoering

Neem de leiding over je toekomst. Word Bull.

Bij USF Sarasota-Manatee, geloven wij een persoonlijke benadering van het leren maakt het verschil. Wanneer u onze gemeenschap aan te sluiten, ben je meer dan zomaar een student. Onze focus ligt op u elke stap van de weg: je ontdekkingen, je groei, uw dromen.

Punten van Pride

92 procent van onze afgestudeerden zijn "zeer tevreden" of "tevreden" met hun ervaring. Er zijn meer dan 30 studenten clubs en organisaties, waaronder Roeien. Onze studenten genieten van een gepersonaliseerde onderwijs met een student-to-faculteit verhouding van 13: 1. Er zijn meer dan 17.000 alumni in het gebied. Siesta Key, 's lands nummer 1 strand ligt op slechts een korte rit van de campus. 8 van de 10 USFSM faculteit houdt u de hoogste graad in hun vakgebied. USFSM biedt meer dan 100 stage en onderzoek de mogelijkheden voor studenten. USF Sarasota-Manatee heeft meer dan 300 medewerkers die helpen om een ​​inschrijving van 2041 dienen.

Vind je passie.

Dit kan Bulls Country, maar we zijn niet uw typische kudde. Wij stemmen educatieve paden naar doelen en belangen van elke student. We weten dat iedereen bij naam en we hebben een gevestigde support systeem gewijd aan uw succes - zelfs na aanvang eindigt.

Lopen met de Bulls.

Wij bieden u een ware gevoel van plaats met een mooie campus langs Sarasota Bay. Maar niet op ons woord te geloven - gesprek met uw collega's bij een open huis of campus tour! Ontdek onze zalen, foto zelf in onze klaslokalen en voldoen aan de huidige studenten en docenten te zien waarom zo veel verliefd op USFSM.

De omgeving verkennen.

We zijn gevestigd in het hart van Sarasota en Manatee provincies, waar er nooit een gebrek aan dingen om te doen of plaatsen om te verkennen. Tussen de wereldberoemde stranden, landelijk erkende organisaties, outdoor activiteiten, overvloedige nachtleven en de beste in kunst en entertainment - allemaal binnen een paar mijl van de campus - USFSM biedt veel meer dan de traditionele woonplaats campus.

Begin je onderzoek.

USFSM's Biology programma maakt gebruik van off-site labs gevestigd in Mote Marine Laboratory. Leer van professionele onderzoekers en wetenschappers naar de echte wereld te winnen, hands-on ervaringen.

Innovatief zijn.

In de hoop om mee te doen met de horeca te krijgen? Uitgegroeid tot een marktleider in de horeca en het toerisme door te profiteren van USFSM's Culinary Innovation Lab, een state-of-the-art onderwijs faciliteit in Lakewood Ranch.

Locaties

  • Sarasota

    8350 N. Tamiami Trail , FL 34243, Sarasota

Vragen